Sonja Bašić poručila Halidu Muslimoviću: Spremaj se za svoj kraj, stigao ti je

Pjevač Halid Muslimović je već neko vrijeme u centru dva skandala.

 

 

Prvo zbog oduzimanja kuće u Prijedoru zbog prinudne aukcijske prodaje do koje je došlo zbog navodnog duga Erminu Elezoviću, a onda zbog toga što ga je u australskim medijima Sonja Bašić, Muslimovićeva navodna ljubavnica, optužila za prevaru za skoro 400.000 dolara te za fizički napad.

 

Pjevač je istaknuo više puta da se niko nije pozabavio time čime se Sonja bavi, zašto je imala problema sa zakonom u Australiji te ko je ona.

 

– Nije da me boli, ali nije ni svejedno. Ne boli me zato što znam kakvi su danas mediji i da ih je 20 posto pravih, kao i pera.

 

Svi su navalili na brend koji se zove Halid Muslimović, a to nije baš lako srušiti. Narod se ne ruši. Imam milionske preglede i fanove i to se ne ruši.

 

Čekam da se ovaj cirkus završi, da se riješim toga, da stavim tačku – ističe pjevač.

 

Sa druge strane, Bašićeva je poručula da se tačka neće uskoro staviti, sve dok Muslimović ne bude pravno odgovarao za ono što je njoj učinio.

 

– Kad će Halid sebe da upita zašto ima suđenja i zašto je krivično gonjen? Ako iko kleveta čim zine, to je on, dokaz je sud.

 

Sud je pravda, a nad sudom je Bog.

 

Dosta je bilo uništavanja nevinih ljudi i njihove djece da bi svoju hranio. Halide, nisi iznad Boga! Spremaj se za svoj kraj, jer vjeruj, stigao ti je – izjavila je Sonja.

 

Izvor: Avaz/Kurir

(1093)

Sonja Bašić poručila Halidu Muslimoviću: Spremaj se za svoj kraj, stigao ti je

| Magazin, Skandal, Slider, Vijesti, Život i stil |
About The Author
-