SLUŽBENIM AUTOMOBILOM U SVATOVE: U Mercedesu Ministarstva vanjskih poslova vozio mladenku

Službenik Ministarstva vanjskih poslova BiH Miroslav Kojić, proteklog vikenda je kroz Višegrad u službenom automobilu vozio mladu na vjenčanju jednog od partijskih kolega.

 

Kako saznaje portal SrpskaCafe, Kojić, koji je i predsjednik Opštinskog odbora SDS Višegrad zloupotrebio je svoj položaj u ministarstvu tako što je tokom jedne svadbe u svatovskoj koloni službenim vozilom, okićenim u cvjetove, vozio mladu.

Naime, on je automobil “mercedes” diplomatskih registarskih oznaka BG 23•A•008 iskoristio u privatne svrhe, odnosno za potrebe vjenčanja drugog istaknutog člana njegove partije.

Kako su ispričali očevici ovog događaja, Kojić je vozio automobil u koloni iz koje su se čak mogli čuti i pucnji.

– Kolona je bila klasična svatovska u kojoj se slavilo pucanjem u vazduh. A Kojić je, sa okićenim službenim “mercedesom” u svatovskoj koloni iz kog se čula sirena i pucnji iz vatrenog oružja naišao pored spomenika palim borcima Vojske Republike Srpske, gdje se tačno u tom trenutku obilježavala godišnjica Višegradske brigade – ispričali su građani Višegrada.

U pitanju je bilo vjenčanje člana opštinskog odbora SDS-a Marka Božića.

Inače, da korištenje službenog vozila u privatne svrhe od strane Miroslava Kojića nije ništa novo, svjedoče i građani Višegrada, koji naglašavaju kako su “svakog vikenda u prilici da primjete nepropisno parkiran ovaj Mercedes i to na mjestima na kojima to nije dozvoljeno”.

O ovm slučaju s portala “srpskacafe.com” pokušali su dobiti izjavu Miroslava Kojića, ali je bio nedostupan, dok se ministar Igor Crnadak nije javljao na telefon.

 

alt

(srpskacafe/SB)

(616)

SLUŽBENIM AUTOMOBILOM U SVATOVE: U Mercedesu Ministarstva vanjskih poslova vozio mladenku

About The Author
-