SLOBA SE ZAKLEO: UNIŠTIĆU KIJU! Karijera će joj trajati kao pakla cigareta, imam ja jake ljude!

Bivši supružnici Kristina Kija Kockar i Sloba Radanović ne prestaju da intrigiraju javnost. Nakon vijesti da će nastupiti zajedno i da se poslije razvoda i dalje viđaju i imaju tajni plan, navodno prema tvrdnjama izvora “Rijalitija”, Radanović je ljubomoran na uspjeh svoje bivše žene. Navodno on je već počeo da sabotira Kiju, a sve navodno u dogovoru sa Lunom Đogani svojom bivšom djevojkom.

 

 

Plan su navodno skovali prije Luninog ulaska u “Zadrugu”.

 

– On ne može da prežali što se na kraju zaista rastao od Kije Kockar. Tada se zarekao da će je uništiti jer je svoju popularnost napravila preko njegove grbače i veze sa Lunom. Posebno ga iritira što je ona ispala žrtva, a on preljubnik i budala, kako ga mnogi oslovljavaju – kaže sagovornik “Rijalitija”.

 

 

Ovaj izvor trvdi kako navodno postoje svjedoci pred kojima je Sloba otvoreno o ovome govorio.

 

– Ma ko je ona da je zovu na nastupe, slava će joj trajati kao pakla cigareta. Lično ću se postarati da je izbrišem sa lica zemlje. Imam ja jake ljude, mogu drugi da misle da sam glup i budala do sutra – navodno je rekao Radanović prema riječima izvora “Rijalitija”.

 

 

Ovaj izvor tvrdi da se se po gradu navodno šuška kako Sloba i Luna imaju tajno skovan plan koji je nastao prije njenog ulaska u “Zadrugu”. Oni žele da se osvete Kiji jer je smatraju krivom zato što je na vrhu, a njihove porodice prolaze kroz pakao.

 

– Eto vidjećete kako će se razvijati situacija. Sve glume. Glume da su i dalje u svađi, a zapravo je sve dio plana da krenu u napad na moju prijateljicu. Sada kada ona nije u rijalitiju, velike su šanse da pod uticajem Luninih priča javno mnjenje promijeni mišljenje o Kiji – zaključava sagovornik “Rijalitija”.

 

(Kurir)

(139)

SLOBA SE ZAKLEO: UNIŠTIĆU KIJU! Karijera će joj trajati kao pakla cigareta, imam ja jake ljude!

| Foto/Video, Skandal, Slider, Život i stil |
About The Author
-