SLIKA KOJA SLAMA SRCA, POGLEDAJTE BOBANU SA TRUDNIČKIM STOMAKOM: Suze same teku…

Reprezentativka Srbije u streljaštvu Bobana Momčilović Veličković preminula je danas, u 31. godini poslije kraće i teške bolesti.

 

 

Bobana se porodila prije 20 dana, a komplikacije koje su nastale tom prilikom, imale su fatalne posljedice.

 

Strelkinja rođena u Boru ovim sportom je počela da se bavi sa devet godina u rodnom gradu, a tokom bogate karijere širom svijeta je osvajala medalje i na najvećim takmičenjima predstavljala Srbiju.

 

blic

 

O njenoj posvećenosti sportu najbolje svjedoči činjenica, da iako je već bila trudna, ne odustane od Evropskog prvenstva u Poljskoj.

 

Bobana je na takmičenje koje se krajem februara održalo u Vroclavu krenula sa vidljivim trudničkim stomakom, a sa istog se vratila sa čak dvije medelja oko vrata, i to one najsjajnije.

 

screenshot-906

 

Ona je osvojila ekipnu zlatnu medalju, u timu sa Zoranom Arunović i Jasminom Milovanović, u disciplini vazdušni pištolj na 10 metara.

 

One su u finalnom okršaju bile bolje od reprezentacije Poljske za koju su nastupale Joana Tomala, Kladia Breš i Beata Bartkov Kviatkovska.

 

Pored pomenute timske, Bobana je na takmičenju u Vroclavu po treći put individualno postala šampionka Evrope u gađanju pištoljem.

 

Iako je poslije prvih pet metaka zauzimala posljednje osmo mesto, uspela je da se izdigne i do kraja sjajnom serijom stigne do najsjajnijeg odličja, te za sobom ostavi Švajcarkinju Hajdi Tihel Gerber.

 

Izvor: Kurir sport

(777)

SLIKA KOJA SLAMA SRCA, POGLEDAJTE BOBANU SA TRUDNIČKIM STOMAKOM: Suze same teku…

| Crna hronika, Foto/Video, Slider, Sport, Vijesti |
About The Author
-