Skinula se Angelina Jolie: Ovo izdanje se ne propušta! I ne samo to, u velikoj ispovijesti ogolila i dušu…

Osim tijela, u velikom intervjuu ogolila je i dušu te je otvoreno progovorila o pronalasku svoje unutarnje snage nakon bolnog razvoda s Bradom Pittom u čemu su joj, kako je otkrila, najviše pomogla njezina djeca…

 

 

Glumica Angelina Jolie zvijezda je prosinačkog izdanja časopisa Harper's Bazaar za koji se fotkala u iznenađujuće golišavim izdanjima.

 

Osim tijela, u velikom intervjuu ogolila je i dušu te je otvoreno progovorila o pronalasku svoje unutarnje snage nakon bolnog razvoda s Bradom Pittom u čemu su joj, kako je otkrila, najviše pomogla njezina djeca.

 

“Moja djeca me najbolje poznaju i pomogla su mi da ponovo upoznam pravu sebe. I oni su prošli kroz puno toga što ih je osnažilo”, ispričala je Angelina te je dodala i kako, nakon nekoliko teških godina, osjeća da joj se “krv ponovo vraća u tijelo”, odnosno da je ponovo pronašla svoju divlju i slobodnu stranu, što je definitivno potvrdila i fotkama u editorijalu.

 

I dok je na naslovnici časopisa u fokusu njezino lice, u editorijalu je pokazala malo više gole kože no što smo od nje navikli. Na jednoj fotki pozirala je u prozirnom mrežastom trikou te je “taktičke” dijelove prekrila stolicom.

 

angelina-jolie-1

 

Na drugoj izazovnoj fotki gola se omotala u bijeli til, nalik velu, te je grudi prekrila rukama i poluokrenuta leđima kameri skrenula pažnju na jednu od svojih mnogobrojnih tetovaža.

 

angelina-jolie-2

 

Očekivano, društvene mreže preplavile su reakcije na ovaj vrući editorijal i većina ih je pozitivna jer su očito svi jedva dočekali ponovo vidjeti “staru”, izazovnu Angelinu.

 

(Index, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

(1311)

Skinula se Angelina Jolie: Ovo izdanje se ne propušta! I ne samo to, u velikoj ispovijesti ogolila i dušu…

| Foto/Video, Slider, Vijesti, Život i stil |
About The Author
-