Silvester Stalone pozvao Nasera Orića da glumi u filmu

Ove godine pokrenute su glasine o pripremama novog nastavka ‘Ramba’, a peti nastavak ove filmske franšize u međuvremenu je dobio i još nepotvrđen naslov – ‘Rambo: Posljednja krv’ 

 

 

U objavljenom priopćenju, filmska kompanija navodi sljedeće: ‘Sylvester Stallone se ponovno vraća svojoj kultnoj ulozi u novom nastavku Ramba.

 

Ovaj put, Stallone se planira obračunati s meksičkim kartelom, a sam Stallone opisuje novi nastavak kao osobnu verziju filma ‘Nema zemlje za starce’.

 

Stallone se 2008. godine posljednji put našao u ulozi Ramba, a spomenuti četvrti nastavak je utržio 115 milijuna dolara na svjetskim kino blagajnama, dok je filmski budžet za isti iznosio samo 50 milijuna dolara.

 

Stallone je za posljednji nastavak ‘Ramba’ napisao scenarij i sam ga je režirao. “Želim i ove godine da sam režisiram i sam osmislim scene, želio bi da sa mnom u glavnim ulogama glumi poznati ratni komadant Naser Orić. Pročitao sam njegovu knjigu i zaista me fascinira šta je taj čovjek sve prošao u životu i zaista ima veliku želju da sa njim snimim film” izjavio je Stalone.

(55)

Silvester Stalone pozvao Nasera Orića da glumi u filmu

| Magazin, Slider, Vijesti |
About The Author
-