Sarajlija poslao poruku Bakiru Izetbegoviću: SDA nije odbranila BiH. Ne možete kaljati šehidske mezare, grobove poginulih boraca…

Na svom Facebook profilu Omer Hujdur, član Zelenih beretki, oranizator otposa, oficir Armije Bosne i Hercegovine, oglasio se povodom izjave Bakira Izetbegovića u kojoj tvrdi da je SDA odbranila Bosnu i Hercegovinu od agresora ali i izjave u kojoj direktorica KCUS-a i kandidatkinja SDA za Skupštinu KS govori da, ako dođe do pobjede NiP-a, da nas to vodi u nove masovne grobnice!

 

 

Na Bakirovo i Sebijino izlaganje ali i izlaganje Emira Hadžihafizbegovića oglasio se Omer Hujdur.

 

 

Gospodine Bakire opet kaljate obraz nas čestitih boraca ARBIH na taj način što u svojoj predizbornoj kampanji tvrdite da je SDA odbranila BiH. Nije tačno, BiH su odbranili bosanskohercegovačke patriote. Ne možete kaljati šehidske mezare, grobove poginulih boraca. Ja, moji pokojni Čedo, pokojni Pero, Igor i mnogi drugi nikada nismo bili u SDA.

 

 

Vaša “zasluga”u organizaciji odbrane jeste u tome što ste nabavljali puške i iste prodavali po 700 do 1000 DM. ARBIH nastala je od borbenih grupa:Zelenih Beretki, Patriotske Lige i MUP-A RBIH. Najvećim djelom naoružavali smo se od ratnog pljena. Bakire tvoja sadašnja SDA je direktno blokirala rad Institucija BiH na način što je etnonacionalistima poput tebe HDZ-U i SNSD-U dala po jednu ruku i omogućila im ove blokade Institucija BiH.

 

 

 

 

Jedino tačno što izgovaraš je to da ćemo svi stati pred svevišnjeg gospodara. Ja se ne bojim! A ti se preispitaj ,malo i o izdaji vezanoj za reviziju i ko zna šta si još uradio što ćemo saznati poslije tvog konačnog političkog kraja sada u oktobru. Pročitaj u našoj Knjizi šta Allah Dž.š misli o licemjerima a ti imaš sve te osobine.

 

 

Organizator Otpora.

 

Oficir ARBIH.

 

Dobitnik visokog ratnog priznanja.

 

Više puta ranjavanja prilikom obavljanja Oficirske dužnost.

 

Ničiji poltron,samo svoj vječiti zaljubljenik u Grad I Državu.

 

Omer Hujdur Omčo.

 

 

 

(CRNAHRONIKA/PRESS)

(644)

Sarajlija poslao poruku Bakiru Izetbegoviću: SDA nije odbranila BiH. Ne možete kaljati šehidske mezare, grobove poginulih boraca…

About The Author
-