Razija Mujanović potvrdila da je poslala pismo u kojem je iznijela šokantne podatke: Čolan traži da sjedim u kancelariji od 8 do 16

Razija Mujanović jutros je potvrdila sinoćne pisanje Raporta.

 

 

Naime, sinoć smo objavili da je Mujanović poslala pismo Upravnog odboru Košarkaškog saveze BiH u kojem je iznijela šokantne podatke. Kako je rekla, ona je žrtva torture sekretara Amera Čolana.

 

 

Jutros je objavila pismo čime je potvrdila pisanje Raporta i njegovu autentičnost.

 

 

“Obzirom da se već dugo špekuliše i komentariše da je ‘nešto trulo u državi Danskoj’ (čitaj – KS BiH), a moj poslani izvještaj Upravnom odboru je procurio u javnost putem pojedinih portala i izvora, osjećam dužnost da sa vama podijelim isti.

 

 

Razija Mujanović iznijela optužbe na račun Amera Čolana: Neispunjena obećanja, bahato ponašanje i tortura

 

 

Iako se nisam htjela oglašavati pred utakmice, smatram da je pravedno da to pročitate na mojoj stranici, a ne kroz druge medije. Ipak ste vi tražili da budem u Savezu i vama to dugujem. I moje strpljenje ima granice. Zbog budućnosti košarke u Bosni i Hercegovini i generacija koje dolaze”, navela je Mujanović.

 

 

Podršku joj je dao i naš reprezentativac Jusuf Nurkić.

 

 

“Za mene lično Razija Mujanović pa svi ostali. U našu Raziju imam potpuno povjerenje. Godinama jedno te isto… a da ne govorim da sam vam sve ovo ja već rekao!

 

 

Razija Mujanović otkrila nevjerojatne propuste Košarkaškog saveza / Bljesak.info | BH Internet magazin

 

 

Nadam se da ćete ovaj put izabrati dokazanu moralnu i ljudsku veličinu Raziju Mujanović, koja je najbolje što je naša BiH ikad imala”, napisao je Nurkić na Facebooku.

 

(raport/press)

(46)

Razija Mujanović potvrdila da je poslala pismo u kojem je iznijela šokantne podatke: Čolan traži da sjedim u kancelariji od 8 do 16

| Bosna i Hercegovina, Skandal, Slider, Vijesti |
About The Author
-