POLICAJCI GA TUKLI U AUTOMOBILU, PRIJE NEGO ŠTO SU GA UBILI? Procurio novi snimak hapšenja Džordža Flojda!

Najnovi snimak koji je procurio u javnost pokazuje da je Džoržd Flojd navodno maltretiran i tučen i na zadnjem sedištu policijskog auta, pre nego što je oboren na zemlju i ubijen.

 

 

Na snimku, do koga je došao aktivista Šon King, pokazuje se šta se desilo sa Džordžom kada mu je policija Mineapolisa stavila lisice i zadržala ga na ulici, a pre nego što je on morao na sebi da izdrži težinu tri odrasla muškarca, od kojih mu je policajac Derek Čovin stavio koleno na vrat. To je Flojda na kraju koštalo života.

 

 

Tri policijaca otvorila su dvoja vrata na kolima i stajala oko njih, dok je četvrti delom bio u kolima i pomerao se brzo. Mnoge je to navelo da poveruju da se na zadnjem sedištu dešavalo nasilje.

 

 

 

 

U jednom trenutku oni su Džordža izvukli iz kola, a onda se desilo ubistvo. Jedan muškarac, koji je, sumnja se, bio određen da stražari dok se nasilje dešavalo, tražio je pogledom nadzorne kamere i vrlo verovatno video onu koja je snimila ovaj video, jer u jednom momentu gleda direktno u nju.

 

Nakon ubistva Flojda sva četvorica policajaca izgubila su posao, jedan je uhapšen, a širom Amerike razbuktali su se protesti u kojima je nekoliko ljudi stradalo.

 

(Informer)

(433)

POLICAJCI GA TUKLI U AUTOMOBILU, PRIJE NEGO ŠTO SU GA UBILI? Procurio novi snimak hapšenja Džordža Flojda!

| Crna hronika, Foto/Video, Slider, Vijesti |
About The Author
-