Počelo! “Zapad priznao da su Krim i Donbas Rusija!” Medvedev otkrio koji dijelovi Ukrajine su sledeći na redu!

Ideje koje se lansiraju u Europi da se Ukrajina primi u NATO bez Krima i Donbasa znače da, prema njihovom shvaćanju, ti teritoriji više nisu Ukrajina, rekao je zamjenik predsjednika Vijeća sigurnosti Rusije Dmitrij Medvedev.

 

 

 

– Europa vrije. Na ulicama stotine tisuća ljudi prosvjeduje protiv cinične zapadne podrške nasilju u Gazi. Pod krinkom velikog krvoprolića na Bliskom istoku neki sadašnji i bivši dužnosnici NATO-a pažljivo šire nove ideje o Ukrajini. Kažu da je treba primiti u Alijansu, ali bez Krima i Donbasa. Prema tome, ti teritoriji definitivno nisu dio Ukrajine prema njihovom shvaćanju – napisao je Medvedev na Telegramu.

 

 

Medvedev je napomenuo da to nije loše, ali da je važno ići dalje i da se mora priznati da Odesa, Mikolajiv, Kijev i praktički sve ostalo nije nikakva Ukrajina.

 

 

Prema njegovim riječima, nakon svega toga bivši i sadašnji predstavnici Saveza imat će “samo tri koraka da prepoznaju očito”: prvo, ukrajinski predsjednik Volodimir Zelenski, koji se ne natječe na izborima, nije predsjednik, već uzurpator , drugo, ukrajinski jezik nije jezik, već suržik (ruski vokabular u kombinaciji s ukrajinskom gramatikom i izgovorom), i treće, Ukrajina nije država, već umjetno spojeni teritoriji.

 

 

– Što bi onda trebalo ući u NATO, pitate se. Pa može grad Lemberg i okolica (trenutno Lavovska regija) ako baš inzistiraju. Ili čak ciljati na više, ponovno proširujući kriterije za članstvo u Savezu – dodao je.

 

 

– Pozvati Izrael zajedno s Palestinom, pretvarajući vječne neprijatelje u saveznike i Afganistan uz njih. Dvadeset godina uzalud su NATO-vci sjedili tamo. Tada će na Bliskom istoku zavladati prosvijećena demokracija u anglosaksonskom stilu. A onda će doći potpuna sreća – zaključio je bivši ruski predsjednik.

 

 

 

Jutarnji list - Medvedev napao Poljsku: 'Teško je smisliti lažljiviju i odvratniju retoriku. To je zajednica imbecila'

 

(Informer)

(363)

Počelo! “Zapad priznao da su Krim i Donbas Rusija!” Medvedev otkrio koji dijelovi Ukrajine su sledeći na redu!

| Slider, Vijesti |
About The Author
-