PJEVAČ RAZOČARAN, EVO ŠTA SE DOGODILO

Folk pevač Darko Lazić, koji se već trinaest dana u banji Selters oporavlja od posljedica stravične nesreće, kivan je na svoje kolege, jer su samo rijetki od njih izrazili željuda ga posjete nakon što mu se stanje stabilizovalo.

 

 

Lazić se navodno povjerio svojoj verenici Marini Gagić da je odlučio da neke kolege za koje je bio ubjeđen da su mu prijatelji, zauvijek izbriše iz života, jer je shvatio da su se sa njim družili samo iz koristi.

 

– Darko je duboko razočaran u pojedine kolege za koje je smatrao da su mu pravi prijatelji sve dok nije doživio saobraćajku. Shvatio je da je izreka da se prijatelji poznaju u nevolji, u njegovom slučaju istinita i definitivno mu je jasno da su se neki sa njim družili iz koristi.

 

Povjerio se Marini da će iz užasa koji je doživio izvući pouku i da će zauvek precrtati pojedine ljude kojima je mnogo pomogao, a koji su mu okrenuli leđa onda kada mu je bilo najteže. Marina ga je podržala i rekla mu kako je znala da ga mnogi iskorištavaju, ali da nije željela da se miješa u njegov odnos sa kolegama – započinje priču za Telegraf izvor blizak pjevaču i otkriva da je Lazić riješio da, nakon što se dobro oporavi, napravi žurku na kojoj će prisustvovati samo odabrani.

 

– Darko je rekao Marini da će za najviše dva mjeseca napraviti proslavu na koju će pozvati sve one koji su sa njim bili kada mu je bilo najgore. On ne može da zaboravi pojedine kolege koje su odmah poslije nesreće pozvale njegove roditelje i ponudile im pomoć. Ipak, takvih je bilo vrlo malo, a mnogi su samo zavaravali javnost postavljajući fotografije sa Darkom na društvenim mrežama kako bi napravili privid podrške.

 

Baš zbog toga je Lazić riješio da im pokaže da mu više ne trebaju u životu jer ih neće pozvati na žurku – uvjerava izvor i konstatuje da je od predstavnika estrade, pored Darkove kume pjevačice Andreane Čekić, jedino Radiša Trajković Đani sa suprugom Slađom posjetio Lazića u bolnici.

 

– Darko je bio u komi kada je Đani došao da mu pruži podršku sa suprugom Slađom. Ipak, njemu su roditelji ispričali da je Đani plakao i molio doktore u KBC Zemun da ga spasu.

 

To je Lazića jako dirnulo i rekao je Marini da je Đani pokazao da je pravi prijatelj, za razliku od nekih kolega koje mu ni poruku nisu poslale. Darko je spreman i javno da otkrije ko ga je razočarao, ali ipak će sačekati da prođe određeno vrijeme – zaključio je izvor.

Izvor: Hayat.ba

(242)

PJEVAČ RAZOČARAN, EVO ŠTA SE DOGODILO

| Magazin, Slider |
About The Author
-