Ovo su svi učesnici Zadruge 3: Cijeli spisak učesnika, a među njima najveći zavodnik estrade, momak sa vrelog asfalta, a ona kad uđe…

Na vratima Imaginarijuma, koja se otvaraju 6. septembra, pojaviće se oko 50 učesnika, a nova postava zdanja ima i sobu koja se nalazi pod vodom. U ovoj sezoni će sa zadrugarima biti i roboti, koji će kontrolisati šta zadrugari rade i obavljati mnoge poslove. Svakako će to biti veliki pomak u svakom smislu, kako tehnološkom tako i u vizuelnom, a i učesnici su nikada bolji.

 

 

U Imaginarijumu će se naći i prva komšinica Ane Korać, Milkica, Karađorđe Subotić, brat Dare Bubamare Vladimir Adžić, Gabrijela Pejčev, Katarina Živković, Filip Mijatov, Lidija Vukićević, Sandra Afrika, Mina Vrbaški, Jelena Krunić, Marko Janjušević Janjuš, Rade Lazić i Nenad Čanak.

 

Ulazi Kijin bivši

 

U “Zadrugu 3” ulazi jedan od najvećih zavodnika sa estrade Stefan Karić, za kojeg se pričalo da je bio sa Kijom Kockar. lako je bilo mnogo dokaza da su u vezi, Stefan to nikada javno nije potvrdio. Karić je postao poznat po vezi sa pokojnom misicom Dijanom Milojković, koju je tada podržavao u surovoj borbi sa kancerom.

 

Rijaliti-zavodnik ponovo na malim ekranima

 

Filip Đukić je definitivno jedan od učesnika. On je poznat po vezama sa Ružicom Veljković u ,,Parovima” i Marijom Anom Smiljanić na “Farmi” I u “Zadruzi”, ali i po se.s aferi sa Kijom Kockar, čuvenijoj kao afera perem veš”.

 

Filip je zanimljiv i interesantan momak i dobar za takvu vrstu programa.

 

Stanija, Vladimiri Kristijan oči u oči sa Imaginarijumom Vladimir Tomović, bivši diskvalifikovani učesnik ,,Zadruge”, ući će u treću sezonu rijalitija. Naime, Crnogorac je naveo da je spreman za ponovni ulazak. Pored njega na spisku za ulazak se nalaze Stanija Dobrojević i Kristijan Golubović.

 

Za njih ne znam, ali ja sam spreman napisao je Tomović na svom Fejsbuk profilu, a ovaj trojac će svakako biti zanimljiv i interesantan na malim ekranima.

 

Zoki Šumadinac ulazi da muva starlete

 

Internet senzacija Zoki Šumadinac takođe je jedan od sigurnih učesnika ovog rijalitija. On je postao poznat po hit pjesmi ,,Autotjun”, koja je izazvala različite reakcije, ali je jedna od slušanijih u posljednje vrijeme. Izjavio je da će tamo smuvati sve starlete i da će mnogo nervirati sve učesnike, te da mu je potrebno posebno obezbjeđenje.

 

Jelena Jevremović nakon razvoda u Imaginarijumu

 

Kćerka pokojnog pjevača Mikija Jevremovića Jelena Jevremović sudski se razvela od supruga Predraga Nedeljkovića. Nakon kraha braka ona je prije nekoliko dana potpisala ugovor i dogovorila ulazak u Imaginarijum od samog početka.

 

Bojan Tomović i Marija Kulić zajedno u rijalitiju

 

Pjevač Bojan Tomović biće jedna od glavnih zvijezda “Zadruge 3”. On se dugo nije pojavljivao u medijima, a u žižu javnosti je dospio ponovo kada je javno rekao da boluje od bipolarnog poremećaja. Posljednjih dana je često pominjan jer se zaljubio u Mariju Kulić, koja je takođe jedan od učesnika naredne sezone rijalitija.

 

Miljana tražila posebne uslove za nju i dijete

 

Miljana Kulić, kao jedan od najpoznatijih rijaliti igrača, ponovo će ući u “Zadrugu 3” sa sinom Željkom, koji će imati posebne uslove i sve što mu je neophodno za odrastanje. Miljana je takoreći domaćin u ovom rijalitiju.

 

Lepi Mića ulazi da zakuha situaciju

 

Povratak u Bijelu kuću potvrdio je i Lepi Mića, koji je jedan od glavnih igrača i neko za koga su učesnici, po izlasku iz Imaginarijuma, često govorili da je za sve u pravu. On je neko ko umije da zavrti priču, tako da ćemo ga i ove sezone gledati.

 

Dragana želi da zaradi novac za dijete

 

Dragana Mitar neće ući na početku sezone, ali će se nešto kasnije pridružiti zadrugarima. Njen motiv ponovnog ulaska u rijaliti je da zaradi novac za sina Jovana jer sada sama brine o njemu pošto se nakon “Zadruge 2” razvela od Siniše Dragutinovića.

 

Sindi ponovo u rijalitiju

 

Nekadašnja modelsica lvana Stamenković Sindi se s dečkom pojavila na žurki u Šmanovcima i odmah su krenule spekulacije da će nekadašnja pjevačica biti jedna od učesnica nove sezone, koja startuje u septembru. Sindi je dva mjeseca kasnije potpisala ugovor.

 

 

Još jedan predstavnik porodice Đogani

 

Medu prvima je objelodanjeno da je ugovor potpisao Gagi Đogani, otac ovogodišnje pobjednice rijalitija ,,Zadruga” Lune Đogani i frontmen grupe Fanki dži. Gagiju svakako nisu potrebni savjeti kćerke jer on ima iskustva sa rijaliti programima, s obzirom na to da je već nekoliko puta bio učesnik istih.

 

Pobjednica Parova sada ulazi u “Zadrugu”sa suprugom

 

Bračni par Dalila i Dejan Dragojević potpisao je ugovor i snimio profil. Oni ulaze u ,, Zadrugu” bez obzira na to što je Dalila pobjednica “Parova” i što je još uvijek vezana ugovorom za TV Hepi.

 

 

Transrodna Nataša spremna za haos

 

U treću sezonu popularnog rijalitija ulazi i kontroverzna pjevačica Nataša Maza, koja je prije nekoliko godina promijenila pol i od muškarca postala žena. Za nju je javnost čula kada su isplivale njene prepiske sa bivšim policajcem Lepomirom Bakićem, a kako je poznata po skandaloznim izjavama, od Nataše se očekuje haos.

 

(Kurir)

Ovo su svi učesnici Zadruge 3: Cijeli spisak učesnika, a među njima najveći zavodnik estrade, momak sa vrelog asfalta, a ona kad uđe…

| Foto/Video, Slider, Šokantno, Vijesti, Zanimljivosti |
About The Author
-