OVAKO JE SPORTSKI DIREKTOR ANDERLECHTA PROKOMENTARISAO AFERU VRANJEŠA

Status Ognjena Vranješa u redovima belgijskog velikana i dalje je nepoznanica, a o njemu je govorio i sportski direktor tima iz Brisela Michael Verschueren

 

 

Afera između bh. reprezentativca Ognjena Vranješa i srbijanske pjevačice Jelene Karleuše zadnjih dana podigla je mnogo prašine.

 

Znaju i u Anderlechtu šta se to dešavalo proteklih dana, i kakve su priče sve kružile u medijima na prostorima bivše Jugoslavije.

 

Status Ognjena Vranješa u redovima belgijskog velikana i dalje je nepoznanica, a o njemu je govorio i sportski direktor tima iz Brisela Michael Verschueren.

 

– Jučer smo organizovali trening za igrače koji će biti teško se izboriti za status prvotimca, da konkurišu za tim uopće… Kad je Vranješ u pitanju tu nema puno priče oko njegovih fudbalskih kvaliteta, nego s događanjima van terena – objasnio je Verschueren sportski direktor belgijskog kluba.

 

– Naravno nikoga ne možemo natjerati da napusti klub jer su to sve igrači koji imaju ugovore, ali i oni bi sami trebali izvući zaključke o svojoj poziciji u Anderlechtu i šta je najbolje za njih – dodao je Verschueren.

 

Ipak, čini se da Vranješ ne razmišlja o odlasku iz Anderlechta.

 

– On želi u Bruxellesu pokazati da je vrhunski igrač. Ako se ne dogodi neko iznenađenje, on ostaje, jer ima ugovor do 2022. i želi ga odraditi do kraja. Moj klijent možda ima poseban karakter, ali nije samo njegova krivica što klubu ne ide. Naprotiv, on je borac koji sada može pomoći klubu više nego ikad – rekao je Vranješov menadžer Srđan Jeremić za Het Laatste Nieuws.

Izvor: Hayat.ba

(249)

OVAKO JE SPORTSKI DIREKTOR ANDERLECHTA PROKOMENTARISAO AFERU VRANJEŠA

| Slider, Sport |
About The Author
-