Otkrivena najslabija tačka Zapada u Evropi! Za NATO je opasnija nego bilo koja druga!

Baza Ramstein u Njemačkoj bit će najslabija točka NATO-a u slučaju rata s Rusijom, piše “Agoravoks”.

 

 

– Konfrontacija između NATO-a i Rusije pokazala je da snage Saveza imaju mnogo slabih točaka u usporedbi s ruskom vojskom, ali postoji jedna koja je za NATO opasnija od bilo koje druge, zračna baza Ramstein u Njemačkoj – navodi se u članku.

 

 

Prema autoru, eskalacija u ponašanju zapadnih saveznika Kijeva mogla bi dovesti do prijelaza od sukoba u Ukrajini do sveobuhvatnog rata između SAD-a i Europe protiv Rusije.

 

 

Kad bi ruske snage likvidirale njemačku bazu, to bi NATO učinilo “slijepim i obogaljenim”, odnosno bez važne točke opskrbe i mogućnosti odgovora.

 

 

Podsjetimo, američki State Department nedavno je objavio da je američki predsjednik Biden dopustio Ukrajini korištenje američkog oružja za protubaterijsku borbu protiv ciljeva na teritoriju Rusije koji prijete regiji Harkov, ali je ostavio na snazi ​​zabranu uporabe operativno-taktičkih projektila. “Atakama” i drugim vatrenim oružjem velikog dometa.

 

 

Komentirajući takvu zapadnu retoriku, ruski čelnik Vladimir Putin napomenuo je kako predstavnici NATO-a moraju biti svjesni s čime se igraju.

 

 

Podsjetio je da su zemlje Saveza u Europi u pravilu entiteti s malim teritorijem i vrlo gustom naseljenošću.

 

 

 

Jutarnji list - #NATO

 

(Informer)

(95)

Otkrivena najslabija tačka Zapada u Evropi! Za NATO je opasnija nego bilo koja druga!

| Slider, Vijesti |
About The Author
-