OTKRIVAMO: Njemačke države s visokom stopom cijepljenja imaju najveću smrtnost…

Fizičarka dr. Ute Bergner je 17. studenoga održala govor pred tiringijskim državnim parlamentom u kojem je predstavila alarmantnu studiju koju je naručila.

 

 

Bergner, koja je prije pripadala zastupničkoj skupini FDP-a u tiringijskom parlamentu, u međuvremenu je prešla u stranku Građani za Thuringiju. Zadužila je dvojicu statističara za istraživanje postoji li povezanost između stope cijepljenja i viška smrtnosti u 16 njemačkih saveznih država.

 

 

Prof. dr. Rolf Steyer i dr. Gregor Kappler analizirali su razdoblje od 36. do 40. tjedna i rezultati su doista zbunjujući. Sažetak analize navodi da se višak mortaliteta može pronaći u svih 16 država.

 

 

Broj smrtnih slučajeva od Covida koji je prijavio RKI u promatranom razdoblju dosljedno predstavlja samo relativno mali dio viška smrtnosti i prije svega ne može objasniti kritično pitanje – što je veća stopa cijepljenja, to je veći i višak smrtnosti.

 

 

Međutim, najočitije objašnjenje je da potpuno cijepljenje povećava vjerojatnost smrti.

 

 

Stopa smrtnosti

 

 

Naravno, moguća su i druga objašnjenja, ali malo vjerojatna:

 

Što je veći udio starih ljudi, to je veća stopa procijepljenosti i viška smrtnosti. Stoga je u korelaciji i stopa procijepljenosti i viška smrtnosti. (Međutim, ovo objašnjenje nije baš uvjerljivo, budući da bi se udio starih ljudi morao značajno promijeniti između 2016.-2020. s jedne strane i 2021. s druge strane.)

 

 

Veće stope cijepljenja postižu se povećanim stresom i tjeskobom u dotičnoj zemlji, a potonje dovode do većeg broja smrtnih slučajeva.

 

 

AstraZeneca-Zgrusavanje krvi

 

 

“Daljnja objašnjenja nikako nisu isključena. Neki od njih mogu biti potkrijepljeni brojevima i treba ih dodatno istražiti. Jako smo zahvalni na ovakvim prijedlozima”, rekla je Bergner.

 

 

Tiringija (4 posto) i Saska (2 posto), dvije države s najnižom stopom procijepljenosti, također imaju najmanji višak smrtnosti. Prednjači je Mecklenburg-Zapadna Pomeranija sa stopom procijepljenosti od 66 posto i stopom viška smrtnosti od 16 posto. Sve cijepljene države pokazale su dvoznamenkasti porast.

 

 

Buster doza-Njemacka

 

 

REZULTATI ZAHTIJEVAJU ”HITNO POJAŠNJENJE”

 

Koeficijent korelacije je +0,31. U očima dvojice znanstvenika za podatke to je “zapanjujuće visoko”. Pogotovo što vjernici cjepiva tvrde suprotno, ali ne daju dokaze za svoj pojam “zaštite”. U najmanju ruku treba očekivati drugačiji odnos: što je više cijepljenja, to je niža smrtnost. Uostalom, namjera je bila zaštititi ljude.

 

 

“Višak smrtnosti raste s povećanjem stope cijepljenja. To zahtijeva hitno pojašnjenje”, zahtijevala su dvojica statističara. Nadalje, s obzirom na “na čekanju političke mjere usmjerene na suzbijanje virusa […] ova brojka je zabrinjavajuća i zahtijeva objašnjenje hoće li se poduzeti daljnje političke mjere s ciljem povećanja stope cijepljenja.”

 

 

Njemačka pred kolapsom

 

 

Studija je predana tiringijskom državnom parlamentu na ocjenu.

 

 

Na kraju svog govora Ute Bergner je naglasila: “Vrijednost osobe ne ovisi o njezinom statusu cijepljenja.”

 

 

(Logicno.com)

OTKRIVAMO: Njemačke države s visokom stopom cijepljenja imaju najveću smrtnost…

| Foto/Video, Porodica i zdravlje, Slider, Vijesti |
About The Author
-