OPORAVILA SE OD VIRUSA KORONA: “Ja nisam kašljala, ali smo se svi zarazili” (VIDEO)

Simptomi su bili – umor, bol u mišićima, glavobolja i povišena temperatura…

 

 

Elizabeth Schneider (37) iz Settlea, koja se oporavila od infekcije virusom korona u intervjuu za “CNN” poslala je poruku ljudima koji su testirani pozitivno na virus i podijelila svoju priču, pišu “Nezavisne novine”.

 

 

“Prva velika stvar koju želim svima da kažem je – molim vas ne paničite. Ako ste zdravi, mladi i vodite računa o sebi kad se razbolite, oporavićete se. Vjerujem u to. Ja sam živi dokaz”, rekla je Elizabeth u uključenju televizije “CNN”.

 

 

Elizabeth je jedan od 457 potvrđenih slučajeva u državi Washington. Ona je opisala početak bolesti. Simptomi su bili – umor, bol u mišićima, glavobolja i povišena temperatura.

 

 

Mislila je da će je popodnevno spavanje oporaviti, ali se probudila sa visokom temperaturom. Elizabeth nije imala kašalj, nije ni kratak dah, niti bilo kakvih respiratornih problema. Ona i grupa prijatelja su se razboljeli u isto vrijeme, nakon kućne žurke na kojoj su svi bili.

 

 

“Ono što je sve frustriralo je to što ne možemo svi da se testiramo na virus korona, neki ljekari nisu čak ni predlagali testiranje” rekla je ona.

 

 

Elizabeth kaže da se oporavila tako što je odmarala, ali i slušala uobičajene savjete u sezoni gripe. Zaključila je da je virus korona mnogo teži kad su pitanju ljudi sa više 60 godina, jer je njihov imuni sistem drugačiji nego kod mlađih ljudi.

 

 

 

(SB)

(2310)

OPORAVILA SE OD VIRUSA KORONA: “Ja nisam kašljala, ali smo se svi zarazili” (VIDEO)

| Da se ne zaboravi, Foto/Video, Slider, Vijesti |
About The Author
-