Olivera Balašević nije imala lijepo djetinjstvo, a mama joj je izabrala ‘muža iz novina’: Otkrila mučan detalj iz rodnog Zrenjanina

Olivera nikada nije skrivala da je odrasla u teškim uslovima, a ranije je ispričala kako joj je mama “izabrala muža iz novina”

 

 

Olivera Balašević, supruga novosadskog kantautora Đorđa Balaševića, otvorila je nedavno profil na Instagramu.

 

Prvo je fotografijom pozdravila “Internet planetu”, a onda je kroz emotivnu foto ispovijest riješila pratiocima da otkrije detalje iz svog života u rodnom Zrenjaninu.

 

– Bila sam beba kad smo nekoliko dana stanovali na klupi pred Gradskom kućom, u maminom naručju, dijelivši ga s bratom… Zrenjanin, 1959. godine – napisala je Olivera ispod svoje fotografije ispred Gradske kuće u rodnom gradu.

 

 

Olivera nikada nije skrivala da je odrasla u teškim uslovima, a ranije je ispričala i kako joj je mama “izabrala muža iz novina”.

 

– Jednom sam došla kući u Zrenjanin, mama je prelistavala neki magazin i preko stranica mi rekla: “Znaš, Olja, mogla bi da nađes nekog dečka, da svijet vidi da imaš nekog pored sebe, jer je djevojka nezaštićena, ako je sama. Evo, baš čitam o ovom momku Đorđu, koji tako lijepo priča o svojoj porodici. On živi u Novom Sadu – e, tako nekog da nađeš!”

 

Rekla sam mami da se mane ćoravog posla, jer je meni taj otprilike do pazuha, a da moj imaginarni dečko mora da bude lijep, visok, zgodan. Kada negde uđemo, da svi gledaju u njega – a ne u mene. Ali, život… – ispričala je ranije lijepa Olivera.

 

(Direktno.rs/DEPO PORTAL/BLiN MAGAZIN/ad)

(906)

Olivera Balašević nije imala lijepo djetinjstvo, a mama joj je izabrala ‘muža iz novina’: Otkrila mučan detalj iz rodnog Zrenjanina

| Da se ne zaboravi, Foto/Video, Magazin, Slider, Vijesti |
About The Author
-