OGLASIO SE ŠAĆIR AMETI: Ispričao šta se desilo na Vlašiću…

Pjevača Šaćira Ametija sinoć je u hotelu na Vlašiću staklenom flašom povrijedio Almir Ajanović, autor pjesme “Ljubav je“, kojom Bosnu i Hercegovinu u maju na Eurosongu u Štokholmu trebaju predstavljati Dalal, Ana Rucner, Deen i Jala.

Kako je Ameti kazao za Klix.ba, cijela noć protekla je vrlo napeto, u čudnoj i nemirnoj atmosferi, a sve je kulminiralo kada je Ajanović posegnuo za staklenom flašom kojom je htio pogoditi Jalu.

“Ajanović je htio pogoditi Jalu, a u tom trenutku sam se našao na tom mjestu i flaša me pogodila u glavu. U delegaciji Eurosonga nešto nije uredu, situacija je bila vrlo napeta, ali ne znam šta se dešava između njih. Osim mene, povrede je zadobila i Dalal Midhat-Talakić, koju je Ajanović također povrijedio“, rekao je Ameti.

Šaćir i Dalal su bili u bolnici u Travniku, a pjevač ima tri kopče na licu. Kako je kazao, sve je evidentirano u policijskoj stanici i već sutra namjerava podići tužbu protiv Ajanovića. Dodao je kako se incident nije završio u restoranu već da je Ajanović Dalal nastavio maltretirati i u hotelskoj sobi.

“Policija ga je uspjela izvesti i izolovati od nas. Mislim da nije bilo riječ samo o alkoholu“, zaključio je Ameti.

Podsjećamo, nakon sinoćnjeg incidenta na Vlašiću oglasila se i Lejla Babović, koordinatorica projekta BiH na Eurosongu, koja je kazala kako je zbog ovog incidenta upitan odlazak naše zemlje na Eurosong.

(46)

OGLASIO SE ŠAĆIR AMETI: Ispričao šta se desilo na Vlašiću…

| Magazin, Slider |
About The Author
-