Objesila se glumica iz popularne serije ‘Mala nevjesta’: Depresija zbog ljubavi i nevjernog zaručnika?!

Glumica koja je stekla popularnost i ovdašnje publike, pronađena je obješena u svom stanu u Mumbaju, potvrdila je policija.

 

 

Pratiša Banerdži (24), zvijezda serije “Mala nevjesta” izvršila je samoubistvo!

 

Glumica koja je stekla popularnost i ovdašnje publike, pronađena je obješena u svom stanu u Mumbaju, potvrdila je policija.

 

Tragičnu vijest potvrdio je i njen partner iz “Male nevjeste” Sidart Šukla.

 

“U šoku sam i ne mogu da pronađem prave riječi da opišem tugu”, poručio je Šukla.

 

Javnosti još nije poznato zbog čega se glumica odlučila da digne ruku na sebe, mada neki prijatelji govore da je bila u depresiji zbog ljubavi.

 

“Istraga je u toku i previše je rano odrediti uzrok smrti”, rekao je inspektorVikram Dešpande iz policije Mumbaja.

 

Patrišin dečko Raul Radž jedna je od prvih osoba koje su ispitane u policiji. Prema pisanju indijskih medija, Pratiša je trebalo da se uda za Radža bez obzira na to što je njihova veza bila turbulentna.

 

On nije odgovarao na telefonske pozive nakon što je do medija došla informacija o smrti glumice.

 

“Pratiša je u petak zvala drugaricu da je pita neke stvari o Raulovoj bivšoj djevojci. Sumnjala je da je vara. Osim toga, bila je depresivna jer nije mogla da pronađe posao, a novac joj je bio na izmaku”, rekla je njena prijateljica.

 

Lokalni mediji pišu da je Radž tokom boravka u bolnici izgledao smireno i kao da ga nije pogodila smrt vjerenice. Bolnicu je napustio u žurbi uz priču da ide da rezerviše avionske karte za Pratišine roditelje.

 

Pričajući o ovom događaju, Doli Bindra, bliska prijateljica glumice, rekla je da je ona djelovala kao jaka osoba i da ne vjeruje da je počinila samoubistvo, dok njen kolega Ađes Kan izjavio da “ne misli da je to bilo samoubistvo, nego isplanirano ubistvo”.

 

Prema nezvaničnim informacijama, Pratiša na vratu nije imala mnogo izražene tragove omče, dok je na lijevom obrazu imala modricu. Osim toga, ni oči ni jezik joj nisu iskočili, što je uobičajeno kada se neko objesi. Sve ove detalje trenutno ispituju nadležni.

 

Prema izvorima, Pratiša nije ostavila oproštajnu poruku, bar ne u svom stanu, u kom je i pronađena.

 

Ipak, njen posljednji status na aplikaciji “Whatsapp” donekle upućuje na mogućnost samoubistva i liči na posljednju poruku.

 

“Čak i nakon smrti neću ti okrenuti leđa”, piše u njenom telefonu uz smajli, prenosi The Hans India.

(40)

Objesila se glumica iz popularne serije ‘Mala nevjesta’: Depresija zbog ljubavi i nevjernog zaručnika?!

| Crna hronika, Slider, Šokantno, Vijesti |
About The Author
-