Objavljene fotografije Hadžića i Mujovića stradalih u Njemačkoj: Na mjesto nesreće poslana tri helikoptera, šest vozila hitne i 100 vatrogasaca

Autor: Raport.ba

 

 

Mladići Dženis Hadžić iz Tutina i Feizal Mujović iz Sjenice poginuli su u stravičnoj nesreći koja se dogodila u blizini njemačkog Hannovera, kada je Golf u kojem su bili s dvojicom turskih državljana udario u Mercedes u kojem je bila porodica, piše Blic.

 

 

Prijatelji stradalog Hadžića i Mujovića na društvenim mrežama objavili su njihove fotografije i obavijestili najmilije da su stradali. Pored fotografija stavili su i tužne emotikone i srca.

 

 

Stravična nesreća, kako prenosi Bild, dogodila se u srijedu navečer u 19:25.

 

 

“Dvojica mladića od 17 i 19 godina ostali su na mjestu mrtvi, a jedan je preminuo dan kasnije u bolnici. Vozač Golfa, koji je imao samo 20 godina, preminuo je u petak”, saopćila je njemačka policija.

 

 

Kako pišu njemački mediji, do nesreće je došlo kada je Golf u kojem su bili mladići iz Srbije i Turske iznenada prešao u suprotnu traku i direktno se zabio u Mercedes.

 

 

“Teško su povrijeđeni baka (73), djed (76) i majka (37), dok su otac (43) i kći (2) lakše ozlijeđeni”, prenosi Bild i dodaje:

 

 

“Prizor na mjestu nesreće bio je jeziv, krhotine stakla bile su razbacane po cesti, plastični i metalni dijelovi automobila bili su razbacani posvuda. Golf je doslovno ostao zaglavljen u Mercedesu”.

 

 

Na mjesto nesreće poslana su tri spasilačka helikoptera, šest vozila hitne pomoći i 100 vatrogasaca.

 

 

(1190)

Objavljene fotografije Hadžića i Mujovića stradalih u Njemačkoj: Na mjesto nesreće poslana tri helikoptera, šest vozila hitne i 100 vatrogasaca

| Slider, Vijesti |
About The Author
-