Novinar Federalne televizije koji pjeva himnu RS-a dok govori da mrzi sarajevske Bošnjake (FOTO)

Instalacija ispred BBI uzdrmala je mnoge koji u bacanju Bošnjaka u masovne grobnice nemaju ništa protiv. Osim RTRS-a reagovao je i novinar FTV-a Vuk Bačanović.

 

 

Ovaj novinar Federalne televizije je zbog instalacije, u kojoj je prikazana RS onako kako to zaslužuje, kao velika masovna grobnica, jednostavno poludio. Vuk Bačanović je na svom Facebook profil izbacio svu količinu mržnje prema Sarajlijama. Istovremeno je otvoreno pokazao da voli Republiku Srpsku onoliko koliko mrzi Sarajevo i sarajevske Bošnjake.

 

Nakon što je napisao “kako vas mrzim sarajevski govnari”, Vuk je citirao dijelove himne Republike Srpske: “U srcu mom samo je jedan dom. U srcu velika moja Republika”.

 

 

Vuk Bačanović živi i radi u Sarajevu, poznat je po najgnusnijim uvredama na račun Armije R BiH, Bošnjaka i Sarajeva. Otvoreno vrijeđa majke Srebrenice, majke Srebrenice monstruzno vrijeđa govoreći im da prodaju kosti iz Potočara, ne krije da mrzi Nasera Orića, uživa da psuje Aliju Izetbegovića i slično.

 

Ovaj mrzitelj svega što je bošnjačko, nedavno se zaposlio na Federalnoj televiziji. Prije tog angažmana Vuk Bačanović je radio na portalu Novi.ba odakle je, po saopćenju za javnost ovog portala, pobjegao otuđivši vrijednu tehničku opremu.

 

Naravno, ovakve stvari se mogu događati samo na onim dijelovima BiH gdje su Bošnjaci većina. Tako će Vuk Bačanović primati platu od televizijskih pretplata koje plaćaju srebreničke majke i svi ostali Bošnjaci koje on istinski mrzi i psuje na svakom koraku. Svakako, kad dobije tu platu Bačanović će usput zapjevati svoju omiljenu himnu o Republici Srpskoj.

Izvor: Saff.ba

Novinar Federalne televizije koji pjeva himnu RS-a dok govori da mrzi sarajevske Bošnjake (FOTO)

About The Author
-