NOSTRADAMUSOVO PROROČANSTVO: Pogodio poplave, sušu – pogledajte što nas još očekuje…

Poplave i suše

 

 

“40 godina duga neće biti viđena. 40 godina će biti viđena svaki dan. Suha će zemlja rasti i pržiti se i bit će velikih poplava kad duga bude viđena”

 

Grmljavina i konflikti

 

“Velik čovjek će pasti u danu udara groma. Zao čin, proreknut od strane nositelja peticije. Prema predviđanju drugi će pasti u noćnim satima. Konflikti u Reimsu i Londonu, a kaos u Toskani”

 

Bitka u zalazak sunca

 

“Nedugo prije nego što sunce zađe, bitka će započeti. Velika će nacija biti nesigurna. Savladani, morska luka neće dati odgovora, most i grob će oboje biti u stranim zemljama”

 

Mali odmor

 

“Pošasti ugašene, svijet će postati manji, dugo će zemlje biti nastanjene u miru. Ljudi će sigurnije putovati kroz nebo (preko) zemlje i mora, no ratovi će ponovno započeti”

 

Neobična verzija životinjske farme

 

“Lisica će biti izabrana bez da izgovori jednu riječ, glumeći svetost u javnosti nakon čega će iz ničega postati tiranin stavljajući nogu na grlo najvećim ljudima”

 

Oslabljeni zapad

 

“Dva puta postavljen i dva puta oboren Istok će također oslabjeti Zapad Njegov protivnik nakon nekoliko bitaka progonjen morem će pasti u vrijeme prijeke potrebe”

 

Kraljevski skandal

 

“Pisma su pronađena u kraljevskoj škrinji bez potpisa i imena autora Prevara će prikriti ponude tako da ne saznaju tko je ljubavnik”

Izvor:Novi.ba

(1475)

NOSTRADAMUSOVO PROROČANSTVO: Pogodio poplave, sušu – pogledajte što nas još očekuje…

| Slider, Vijesti, Zanimljivosti |
About The Author
-