NEUTJEŠNA PORODICA : Posljednja 23h proveo u bolnici čekajući! Ljekari ga nisu željeli primiti! KAKVA JE OVO DRŽAVA?!

Nadzorne kamere u bolnici Santa Croce di Moncalieri u Torinu snimile su posljednja 23 sata u životu Giuseppea Ramognina. Odvjetnik njegove obitelji izjavio je da iako ne zna je li preminuli mogao biti spašen, bolničko mu osoblje zasigurno nije pružilo adekvatnu pomoć.

 

 

Umirovljenik iz mjesta La Loggia koji je živio sam na staroj obiteljskoj farmi, preminuo je u zoru 2. svibnja od infarkcije crijeva koja se, po riječima odvjetnika, nije mogla predvidjeti, javlja Corriere della sera.

 

Posljednje sate života proveo je u čekaonici odjela za hitne slučajeve, no po riječima javnog tužitelja Cira Santoriella, tek se treba utvrditi je li medicinsko osoblje za to vrijeme bilo informirano o njegovom teškom stanju.

 

njemacka-bolnica1

 

 

Mišljenje odvjetnika 

 

Odvjetnik Gabriele Roveta suprotnog je mišljenja i tvrdi da je osoblje zanemarilo Ramognina i podcijenilo težinu njegovog slučaja. Kao dokazni materijal nudi videosnimke iz bolnice na kojima se jasno vidi da je Ramognino u bolnicu došao 1. svibnja u 10 sati, nakratko napustio odjel za hitne slučajeve u 13:36 i vratio se tamo u 13:41.

 

“Gospodin Ramognino nijednom se za to vrijeme nije udaljio od odjela za hitne slučajeve. Nakratko je bio izašao i vratio se nakon pet minuta”, rekao je potkrjepljujući svoje tvrdnje snimkama beskućnika koji su se u tom trenutku nalazili s njim u čekaonici i koji su pokušavali privući pozornost medicinskog osoblja.

 

bolnica3

 

“Ovo je vrlo težak propust i tražit ćemo daljnju istragu. Ne znam je li ga se moglo spasiti, no sasvim je sigurno da nije dobio odgovarajuću medicinsku pomoć. To se nije dogodilo čak ni kada ga je jedan bolničar našao onesviještenog u WC-u”, dodao je.

 

Na snimkama se vidi da je u 2. svibnja u 7 sati Ramognino još bio živ. Bolničko osoblje reagiralo je tek dva sata kasnije, i to na naznaku jednog od pacijenata koji se tada zatekao u čekaonici, samo da bi proglasili mrtvim u 9:43.

 

“Zamijenili su ga s jednim od mnogih beskućnika koji spavaju u bolnici i zbog toga mu nisu htjeli pružiti pomoć”, rekao je odvjetnik.

 

(Novi.ba/Index)

NEUTJEŠNA PORODICA : Posljednja 23h proveo u bolnici čekajući! Ljekari ga nisu željeli primiti! KAKVA JE OVO DRŽAVA?!

| Foto/Video, Slider, Šokantno, Vijesti |
About The Author
-