NEIZVJESNOST SVE VEĆA, TENZIJE RASTU: Kome smeta kandidat za načelnika sarajevske Općine Centar?!

Na nekoliko lokacija u Sarajevu uništeno je na desetine plakata sa likom Rešidata i sloganom ‘Za život kakav želiš’, a počinioci za sada nisu poznati.

 

Kako se bliži 2. oktobar, borba za načelnika u sarajevskoj Općini Centar sve je žešća. Tome svjedoče i priložene fotografije koje pokazuju pokidane plakate kandidata za načelnika ove općine ispred Demokratske fronte, Samera Rešidata.

Na nekoliko lokacija u Sarajevu sinoć je uništeno na desetine plakata sa likom Rešidata i sloganom ‘Za život kakav želiš’, a počinioci za sada nisu poznati.

Sam Rešidat je na svojoj zvaničnoj Facebook stranici objavio fotografije uništenih plakata uz pitanje: Kome smeta Samer Rešidat?

 

samer-residat-plakati-1

 

S obzirom na broj kandidata koji se ovog oktobra bore za mjesto načelnika Općine Centar, ali i na podršku koju Rešidat dobija i prezentuje javnosti, može se pretpostaviti da je ‘ljuta konkurencija’ bila akter ovog nemilog događaja.

Inače, podršku Sameru Rešidatu ovih dana izrazili su brojni javni, sportski i kulturni djelatnici u Sarajevu, a među njima je i poznati bh. reditelj Dino Mustafić, koji kaže…

 

NEIZVJESNOST SVE VEĆA, TENZIJE RASTU: Kome smeta kandidat za načelnika sarajevske Općine Centar?!

| Foto/Video, Skandal, Slider, Vijesti |
About The Author
-