NATO sprema podvalu, sličnu scenariju izbijanja Vijetnamskog rata! Iz Bundestaga stiglo upozorenje…

Članica Bundestaga iz stranke “Unija Sara Wagenknecht – Za razum i pravdu” Sevim Dagdelen je gostujući na YouTube kanalu “Neutraliti Stadis” rekla da NATO priprema izgovor za slanje trupa u Ukrajinu, slično scenariju iz izbijanja Vijetnamskog rata.

 

 

Tamo su, rekla je, američki savjetnici bili prisutni mnogo prije nego što je SAD službeno ušao u neprijateljstva, a zatim su doveli vojsku da zaštiti te savjetnike.

 

 

Sevim Dagdelen je izrazila pretpostavku da se priprema scenarij s raspoređivanjem oružja koje može napasti Rusiju.

 

 

Pozvala je na stvaranje koalicije zemalja, uključujući zemlje globalnog juga, kako bi se spriječila eskalacija i širenje sukoba u istočnoj Europi.

 

 

Politiko: Njemačka se priprema za rat s Rusijom koristeći teritorij Litve

 

 

Politiko javlja da Njemačka izvodi vježbe u Litvi u sklopu priprema za mogući rat s Rusijom u sklopu NATO-ove vježbe Steadfast Defender. Informaciju prenosi RT.

 

 

Manevri Great Quadriga 2024 osmišljeni su kako bi se trupe saveza pripremile za potencijalni sukob blizu granice s Rusijom. General Carsten Breuer istaknuo je kako je Njemačka odlučno spremna braniti svaki dio teritorija NATO-a.

 

 

Zasloni spušteni s dizalica korišteni su u vježbama kako bi se demonstrirao rad modernih tenkova i evakuacija ranjenika. Sve što se dogodilo popraćeno je komentarima vojske, spremne na svaki izazov.

 

 

– Signal pripreme za mogući sukob s Rusijom bio je jasan svim prisutnima – zaključak je emisije.

 

 

Najveći manevri njemačke vojske u posljednjih nekoliko desetljeća: 'Možete se osloniti na nas' | Geopolitika News

 

(Informer)

(178)

NATO sprema podvalu, sličnu scenariju izbijanja Vijetnamskog rata! Iz Bundestaga stiglo upozorenje…

| Slider, Vijesti |
About The Author
-