MIRKO ŠAROVIĆ JE MALO RAZMISLIO PA ODGOVORIO ŽELJKI CVIJANOVIĆ: “Zaboravljaš kako si sa Bakirom i Miletom dijelila plijen”

Istovremeno, dodao je dalje, vodit ćemo pozitivnu kampanju i nuditi rješenja za mnoga životna pitanja i loše stanje u koje je dovedena Republika Srpska, ne zaslugom opozicije, nego vlasti SNSD-a…

 

 

Ne bih komentarisao izbor SNSD-a da za svog kandidata za člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine kandiduje aktuelnu predsjednicu Republike Srpske Željku Cvijanović, ali poručujem da će se SDS i ja lično, sve do završetka ovog izbornog procesa, snažno boriti isključivo argumentima i činjenicama ukazivati na sve loše i pogubne poteze vlasti i pojedinaca iz vlasti koji su nas vodili proteklih 16 godina iza sebe ostavljajući užasno stanje u svim sferama života, političkoj, ekonomskoj i svakoj drugoj, kazao je danas Mirko Šarović, predsjednik SDS-a.

 

 

Istovremeno, dodao je dalje, vodit ćemo pozitivnu kampanju i nuditi rješenja za mnoga životna pitanja i loše stanje u koje je dovedena Republika Srpska, ne zaslugom opozicije, nego vlasti SNSD-a.

 

 

“Sa druge strane aktuelna predsjednica Željka Cvijanović, u nedostatku odgovora i argumenata konstantno izbjegava i izbjegavat će da javnosti objasni kako to da smo mi kao RS i kao zemlja tako siromašni, izolovani i sankcionisani od najvažnijih zemalja EU poput Njemačke, Velike Britanije, Francuske itd., te zašto nas je za 16 godina vlasti SNSD-a sada 200.000 manje, posebno mladih“, naveo je Šarović.

 

 

Nije valjda, kazao je još Šarović, da je za sve kriva pandemije ili rat u Ukrajini, kako “obično objašnjava predsjednica RS-a”?!

 

 

On je upitao ima li nešto možda i do rada ili nerada onih koji vode ovu zemlju?!

 

 

„Ne mislite li valjda da je problem za stanje u Republici Srpskoj to što je Mirko Šarović negdje gostovao u nekoj emisiji ili što su SDS i njen predsjednik s razlogom donijeli odluku da napuste neko od zasjedanja NSRS-a, kako to želi da predstaviti predsjednica“, pitao je Šarović, te dodao:

 

 

„Zaboravlja uvažena predsjednica Republike Srpske da je ona sa istim tim Bakirom Izetbegovićem i SDA u koaliciji još od 2019. godine i da su se svi skupa i Bakir i Mile i predsjednik RS slatko smiješili i pozirali ispred restorana u Istočnom Sarajevu kada su dijelili izborni plijen. Ali to je njihov izbor“.

 

 

Mjerimo se samo po tome, istakao je lider SDS-a, koliko znamo da radimo svoj posao i koliko smo doprinijeli ukupnom napretku naše zemlje!

 

 

„Takav sam bio kao predsjednik Republike Srpske, kao član Predsjedništva iz RS, kratko dok me Ashdown nije sklonio sa političke scene i sankcionisao, a posebno dok sam radio i doprinosio opštem napretku kao ministar u Savjetu ministara BiH. I to dobro znaju i građani i privrednici“, zaključio je Šarović, saopšteno je iz SDS-a.

 

 

Cvijanović je danas rekla da je bolji kandidat od Šarovića i da je predsjednik SDS-a “u prednosti samo po broju nekretnina”.

 

 

Šarović poručio Cvijanović: Kasno si se sjetila pričati o jedinstvu

 

(SB)

(1047)

MIRKO ŠAROVIĆ JE MALO RAZMISLIO PA ODGOVORIO ŽELJKI CVIJANOVIĆ: “Zaboravljaš kako si sa Bakirom i Miletom dijelila plijen”

| Bosna i Hercegovina, Slider, Vijesti |
About The Author
-