MIRJANA POKUŠAVA DOKAZATI OČINSTVO: A Miroslav Ilić tužio bivšu ljubavnicu zbog…

“Kad vidim Miroslava, ja ne poznajem tog čovjeka. Nije ista osoba koju sam poznavala.”

 

 

Pjevač Miroslav Ilić tužio je bivšu ljubavnicu Mrijanu Antonović, a ona je, nakon istražnog postupka u Višem sudu u Beogradu, otkrila da joj prijeti kazna.

 

 

Miroslav je Mirjanu tužio zbog iznošenja detalja suđenja, zbog očinstva, a koje su vodili 14 godina u medijima.

 

 

“Podnijeta je krivična prijava protiv povrede privatnosti. Radi se o objavama na Facebooku iz 2017. i 2019. godine.

 

 

Nismo izjašnjavali o tome jer je potrebno da se sve to pregleda, te če se Mirjana naknadno izjasniti. Stvarno ima puno toga. Nije suđenje, u pitanju je istražni postupak. Prijeti joj godinu dana zatvora i novčana kazna”, rekao je Mirjanin advokat.

 

 

Odmah nakon advokata, Mirjana je otkrila kako se osjeća.

 

 

“Šokantno. Stvarno jeste šokantno. Ima dosta toga, treba nam vremena da sve pogledamo i vidimo šta je u pitanju. Nisam uplašena, ovo je očekivano”, rekla je Mirjana Antonović i otkrila kako se osjeća kada vidi Miroslava na sudu:

 

 

“Kad vidim Miroslava, ja ne poznajem tog čoveka. Nije ista osoba koju sam poznavala. Prema ovoj osobi mogu samo da osećam ljutnju jer maltretira rođeno dete.”

 

 

Mirjana Antonović, nekadašnja ljubavnica Miroslava Ilića, već godinama pokušava da dokaže da je pjevač biološki otac njenog sina Devina. Upravo zbog dugogodišnjeg suđenja sa pjevačem Mirjana je postala poznata javnosti, a ove sedmice se sa bivšim partnerom čak dva puta srela na sudu.

 

 

Miroslave, sramotiš muški rod: Mirjana Antonović nije štedjela Ilića kad je  vidjela šta joj je stiglo od njega! | Ekskluziva.ba

 

 

Mirjana i Miroslav su juče, 23. marta imali posljednje ročište u procesu višegodišnjeg suđenja, kojim će se konačno utvrditi da li je pjevač otac sina Antonovićeve, Devina. Suđenje je završeno, a očekuje se da bude donijeta konačna presuda, što je ranije potvrdio advokat Mirjane Vilijam Paspalovski.

 

(Telegraf.rs)

(24)

MIRJANA POKUŠAVA DOKAZATI OČINSTVO: A Miroslav Ilić tužio bivšu ljubavnicu zbog…

| Foto/Video, Magazin, Skandal, Slider, Vijesti |
About The Author
-