MILORADE, SRAM TE BILO: „Ako me uskoro likvidiraju, bar ubistvo neće biti nerazriješeno, kao u slučajevima Davida, Nikole, Milana ili Slaviše…“

…a tužilaštvo i policija neće morati da se muče, skrivaju dokaze i ubice

 

 

Piše: NEBOJŠA VUKANOVIĆ

 

Istražitelj Rajko je sve unaprijed razriješio i otkrio atentatore, samo se ne zna još hoće li me likvidirati CIA, MI 6, MOSAD, ili njemački BND!?

 

Prije nekoliko mjeseci bio je dovoljan samo jedan komentar ispod mog teksta koji je prenio sajt BN televizije, u kome je izvjesni „Romanijac“ napisao kako Dodika jedino metak može skinuti, kako se nada da će se naći neko da ga puca kako bi se narod skinuo okova, pa da se pokrene jedna cijela hajka i javnost koja se danima bombarduje vijestima kako se Dodiku prijeti atentatom, naglašavajući uporno kako je autor teksta Nebojša Vukanović a objavila BN televizija, stvarajući kod gledalaca utisak kao da su oni dijelom odgovorni za tobožnji pokušaj atentata. Iako se digla kuka i motika, MUP Srpske i SIPA, nikada nije otktiveno ko je „Romanijac“, jer to i nije bio cilj već je trebalo uznemiriti i pridobiti javnost, predstaviti Dodika kao žrtvu!

 

Političari na vlasti kada im je poljuljan rejting, uz pomoć tajne policije i konzrolisanih režimskih medija, organizuju medijske spinove i montirane pokušaju atentata, kako bi sebe pretvotili u žrtvu i pridobili građane, a svi se možemo prisjetiti prijetnji „islamista“ Dodiku, izjava Ćeranića, Galijaševića i ostalih „analitičara, ili oružja u parkiranom vozilu koje je moj imenjak Stefanović, prva palica i policajac Srbije, našao u blizini kuće Aleksandra Vučića.

 

Ipak prijetnje i opomene Rajka Vasića, su drugačijeg karaktera, kao i podla prljava kampanja i pisanje režimskih medija, imaju za cilj da relativiziju eventualni napad, predstavljajući to kao legitimno i očekivano jer je žrtva stigmatizovana i žigosana kao izdajnik, strani plaćenik, neprijatelj naroda i države koga i treba likvidirati kako bi se država spasila od kolapsa i propasti.

 

 

Na kraju samo pitanje zašto sada ćute SRNA, RTRS, ATV i ostali režimski mediji, zašto prećutno podržavaju Rajka Vasića, njegove prijetnje i javne istupe!?

 

Vrijeme će pokazati da li je Rajko istupio u svoje ime, ili je na liniji Partije i govori javno ono što drugi misle a ne smiju da kažu, ili upozorenja i prijetnje upućuju na drugačiji način !?

 

Institucije svakako treba da reaguju, jer ukoliko diskurs i riječnik Rajka Vasića postane normalan, stvari će izmaći kontroli.

(2482)

MILORADE, SRAM TE BILO: „Ako me uskoro likvidiraju, bar ubistvo neće biti nerazriješeno, kao u slučajevima Davida, Nikole, Milana ili Slaviše…“

About The Author
-