MEKTIĆ DEMOLIRAO DODIKOVOG SAVJETNIKA: “Potrebu da `očistiš` šefa možeš uraditi tako što ćeš mu još jednom olizati…”

Bivši ministar sigurnosti Bosne i Hercegovine, a danas zastupnik u Parlamentu BiH Dragan Mektić žestoko je odgovorio Peri Simiću, savjetniku člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika.

 

 

Mektić je na društvenim mrežama žestoko uzvratio Simiću.

 

 

Podsjetimo, Pero Simić optužio je Dragana Mektića za, kako je rekao, laž da su članovi “Srpske časti” iz Republike Srpske, po nalogu člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika, učestvovali na protestima u Beogradu i bili najagresivniji, pravdajući to „katastrofalnim rejtingom SDS-a, podstaknutim od Obavještajno-sigurnosne agencije (OSA) BiH“, piše “Slobodna Bosna”.

 

 

Simić je, pored ostalog, u beogradskom listu „Danas“ naveo da je supruga direktora OSA-e Osmana Mehmedagića Amela Šehović-Mehmedagić prošle godine na svom Facebook profilu objavila fotografiju s tadašnjim ministrom sigurnosti BiH Draganom Mektićem, koja je nastala u dvorištu jedne sarajevske ambasade države sa Zapada.

 

 

Dodikovom savjetniku Simiću zasmetalo je što je Mehmedagićeva supruga iznad fotografije napisala: “Mektić kralj.”

 

 

“Da, slikao sam se s dotičnom gospođom, za razliku od tebe, koga ozbiljna dama koja imalo drži do sebe, ne bi dotakla ni `govnjivom` motkom. Potrebu da `očistiš` šefa možeš uraditi tako što ćeš mu još jednom olizati guzicu”, poručio je Mektić Simiću.

 

 

(SB)

MEKTIĆ DEMOLIRAO DODIKOVOG SAVJETNIKA: “Potrebu da `očistiš` šefa možeš uraditi tako što ćeš mu još jednom olizati…”

About The Author
-