MEDIJSKI RAT DVA KANDIDATA; CVIJANOVIĆ ODGOVORILA ŠAROVIĆU: “Sreća da SDS nije upravljao Srpskom zadnjih 16 godina”

“Zanimljivo je i to da je prećutao i da nije prokomentarisao ubjedljivu prednost koju u odnosu na mene ima u pogledu broja i vrijednosti nekretnina, što prijavljenih, što neprijavljenih u BiH i Srbiji”, istakla je Cvijanović.

 

 

Predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović istakla je da je sva sreća pa SDS nije upravljao procesima u Srpskoj zadnjih 16 godina.

 

 

“Jer onda kad jeste, isplaćivano je 50 do 60 odsto penzije, povećanje plata je bila misaona imenica, kao i izgradnja bilo kakvog ozbiljnog objekta, od privrede je malo šta radilo, ali su cvjetale fiktivne firme koje su ovoj vlasti ostavile preko 700 miliona KM nenaplativog duga, radnicima nije povezivan radni staž i da ne nabrajam dalje,” izjavila je Cvijanović upitana da prokomentariše optužbe Mirka Šarovića na račun vlasti u Srpskoj.

 

 

 

 

Što se tiče upornog bježanja SDS-a od važnih tema u Narodnoj skupštini Republike Srpske, navela je Cvijanović, to je itekako uticalo na stanje jer je davalo nadu dokazanim neprijateljima Srpske da nasrću na njene nadležnosti znajući da uvijek ima neko ko se tome neće usprotiviti, poput, recimo Mirka Šarovića.

 

 

 

 

“Što se tiče Šarovićeve namjere da se u kampanji govori argumentima, s tim se slažem. Možemo krenuti od makroekonomskih pokazatelja i tu se vidi da je Srpska među najbolje rangiranim zemljama u našem regionu. Činjenica je i da smo sa Srbijom pokrenuli strateške projekte u oblasti saobraćajne infrastrukture i energetike, ali je činjenica i da Šarović nije baš negodovao na nastojanje političkog Sarajeva da ih blokira.

 

 

 

 

“Zanimljivo je i to da je prećutao i da nije prokomentarisao ubjedljivu prednost koju u odnosu na mene ima u pogledu broja i vrijednosti nekretnina, što prijavljenih, što neprijavljenih u BiH i Srbiji, ali i ćutanje u ovom slučaju govori mnogo više od samih riječi”, istakla je Cvijanović, prenosi Srna.

 

 

 

(SB)

(140)

MEDIJSKI RAT DVA KANDIDATA; CVIJANOVIĆ ODGOVORILA ŠAROVIĆU: “Sreća da SDS nije upravljao Srpskom zadnjih 16 godina”

About The Author
-