MALO KO ZNA DA JE ACA LUKAS BIVŠI OSUĐENIK! Odležao je U ZLOGLASNOM ZATVORU i PREŽIVIO PAKAO,  a jednu scenu pamtit će čitav život!

Popularni pjevač Aca Lukas otkrio je sve o svom hapšenju, zatvorskim danima, optužbama za namještanje štek-stanova i kako je prebrodio najgore životne situacije.

 

 

Zatvorski dani za Lukasa nisu predstavljali težak period. Šta više, lijepo se odmarao tada i naspavao se.

 

5a7cd3cf-f2c4-4ea5-950a-3c240a0a0a67-1274099-lukas-ls-s-690x480-1

 

– Nisam bio kod kuće kad su došli taj prvi put da me hapse sa šest, sedam džipova. Sa 30-40 naoružanih policajaca, na svu sreću. Hteli su da mi namjeste da sam ja tražio štek-stanove za “zemunski klan”. Trebalo je da ubace kod mene u stan da nekog čuvam od njih, trebalo je da naprave da sam ja član “zemunskog klana”, i to im je bilo idealno i da onda ja kao ja ne izlazim iz novina, a da oni počiste sve okolo. Zahvalan sam im jer sam se odmorio i naspavao za ta četiri mjeseca. Bilo mi je lijepo. Trenirao sam – rekao je Lukas i dodao:

 

lukas

 

– Prvo sam bio u grupnoj sobi sa tri ili četiri čovjeka, a onda su me prebacili u takozvani Hajat, gdje su kao ove VIP ličnosti. Poslije mjesec i po dana su me vodili na suđenje, gdje su me osudili na četiri mjeseca, i kad je trebalo da me puste do pravosnažnosti jer zakon predviđa za kazne kraće od četiri i po godine da se pritvorenik pusti kući, sudija je rekao da ostajem u pritvoru do pravosnažnosti. Tada me je tadašnji upravnik Aca Jovanović, mnogo dobar čovjek, onako nervoznog i bjesnog sa suđenja, pozvao kod njega i pitao me: “Je l’ ćeš da se žališ?” Kad sam rekao da hoću, podučio me je da to ne radim jer bih ostao u ćeliji, a ako se ne žalim, rekao mi je da će me već sutra poslati u zatvor u Padinsku Skelu, gdje ću imati kakvu-takvu slobodu. Oni koji su me strpali u zatvor nadali su se da ću se žaliti i da ću narednih dva i po mjeseca živjeti u paklu CZ. Tamo vidiš parčence neba pola sata u toku dana kad šetaš među zidinama. Četiri mjeseca u stanju je tragedija, to nisu normalni uslovi i zato postoji neki predlog da se pritvor u kaznu uračunava kao benificirani staž – ispričao je pjevač.

 

 

Izvor: Informer.rs

(1798)

MALO KO ZNA DA JE ACA LUKAS BIVŠI OSUĐENIK! Odležao je U ZLOGLASNOM ZATVORU i PREŽIVIO PAKAO, a jednu scenu pamtit će čitav život!

| Da se ne zaboravi, Foto/Video, Magazin, Slider, Vijesti |
About The Author
-