Konaković stao uz SDA: Upozoravali smo vas, nadam se da shvatate svoje greške! Ujedinimo se sada!

Interesi naše zemlje su naš prioritet i zaštita njenog suvereniteta je naš imperativ. Poziv probosanskim snagama na ujedinjenje u ovoj situaciji pozdravljamo – poručio je Konaković u komentaru na svom Facebook profilu…

 

 

– U svakom odlučnom odgovoru na Dodikov i Čovićev napad na ustavni poredak učestvovaće i Narod i pravda, i ja lično – poručuje lider NIP-a Elmedin Konaković u postu na svom FB profilu.

 

U komentaru koji je objavio večeras povodom sastanka Milorada Dodika i Dragana Čovića u Istočnom Sarajevu, Konaković dalje kaže:

 

– Bilo koju aktivnost koju poduzmu predstavnici probosanskih stranaka koji su u vlasti, podržavamo i stavljamo se na raspolaganje.

 

Upozoravali smo da ste dali Dodiku i Čoviću skoro sve poluge vlasti i da ste pregovore vodili tako da za svoje najbliže dobijete pozicije, nevodeći računa o interesima naše domovine.

 

Upozoravamo i na slabljenje državnih institucija, na korupciju u društvu koja nas slabi i čini lakim plijenom neprijateljima naše zemlje, na imenovanje nestručnih i poslušnih koji se sa izazovima ne mogu nositi.

 

Protivili ste se jačanju MUP-a KS i još nekih institucija, u ovim situacijama se nadam da shvatate svoje greške.

 

Bez obzira na sve to, interesi naše zemlje su naš prioritet i zaštita njenog suvereniteta je naš imperativ.

 

Poziv probosanskim snagama na ujedinjenje u ovoj situaciji pozdravljamo – poručio je Konaković u komentaru na svom Facebook profilu.

 

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

(940)

Konaković stao uz SDA: Upozoravali smo vas, nadam se da shvatate svoje greške! Ujedinimo se sada!

| Bosna i Hercegovina, Slider, Vijesti |
About The Author
-