KONAČNO SE OGLASILI LAKERSI, morali su ovo reći o KOBE BRYANTU: Više nisu mogli da šute, EVO KAKAV JE ON ČOVJEK ZAISTA BIO

Dugo se čekalo da se oglase Los Anđeles Lejkersi… Trebalo je vremena da se tim u kojem je igrao cijelu karijeru oprosti od Kobija Brajanta.

 

 

kobe

 

 

– Slomljeni smo i zauvijek nas je promenio iznenadni gubitak Kobija Brajanta i njegove kćerke Điđi. Našu ljubav šaljemo Vanesi, porodici Brajant i porodicama ostalih putnika koji su izgubili živote u istoj nesreći. Riječima ne može da se izrazi šta Kobi znači za Los Anđeles Lejkerse, naše navijače i naš grad. On je uvek bio više od košarkaša. Bio je voljeni otac, muž i saigrač. Njegova ljubav i svjetlost ostaće u našim srcima zauvijek – piše u poruci kluba.

 

 

 

 

Lejkersi su naglasili da Kobijeva i Vanesina Fondacija za sport “Mamba” podržati porodice koje su izgubile svoje najmilije u nedjelju.

 

 

kobivanesabrajant

 

–  Fondacija za sport “Mamba” osnovala je MambaOnThree Fund za podršku porodicama pogođenim ovom tragedijom. Za pomoć posjetite MambaOnThree.org – piše u objavi Lejkersa na društvenim mrežama.

 

 

(1403)

KONAČNO SE OGLASILI LAKERSI, morali su ovo reći o KOBE BRYANTU: Više nisu mogli da šute, EVO KAKAV JE ON ČOVJEK ZAISTA BIO

| Da se ne zaboravi, Foto/Video, Slider, Sport, Vijesti |
About The Author
-