Ko savjetuje Dodika o Davidovoj smrti: SNSD pokazao da u svojim redovima ima psihopate kojima ni smrt mladića nije sveta

Milorad Dodik ima 15 savjetnika, ne znam ko ga savjetuje oko smrti Davida Dragičevića, ali ga savjetuje pogrešno. Ovu bitku je odavno izgubio, a ako ovako nastavi da radi mogao bi izgubiti i izbore u oktobru..

 

56 dana traje protest u centru Banjaluke na kojem stanovnici ovog grada, Republike Srpske i Bosne i Hercegovine traže „Pravdu za Davida“. Za to vrijeme policija Republike Srpske ne može da rasvijetli jednu običnu „zadesnu smrt“.

Izgubili smo povjerenje u policiju Republike Srpske!

56 dana Radio-televizija Republike Srpske pokušava na sve načine da smrt Davida Dragičevića ignoriše, onda relativizuje, potom da je prikaže kao svjetsku zavjeru protiv Republike Srpske, a onda i marginalizuje.

Izgubili smo povjerenje u Radio-televiziju Republike Srpske!

56 dana vlast Republike Srpske pokušava da nas ubijedi da se u centru Banjaluke okupljaju ljudi koji žele da sruše institucije Republike Srpske. Spominju se tu neke „obojene revolucije“, soroši, podignute pesnice, ambasade i zavjere, ali to se više ne prima kod naroda kao nekada. Teško je bake od 70 godina, tetke, strine, ujake, komšije tj. obične ljude prikazati kao izmanipulisane rušitelje Republike Srpske.

Vlast je uspjela obesmiliti i paranoju koju je toliko dugo njegovala uz pomoć Ćeranića, Karganovića, Galijaševića i sličnih!

Za 56 dana protesta SNSD je pokazala da u svojim redovima imaju psihopate kojima ni smrt mladića nije sveta. Vasić je marginalizovan, Tukićuje zabranjeno da priča, dok se poneki od njih i stide zbog svega što se dešava.

SNSD je uspio da pokoleba i mnoge članove SNSD-a.

Za 56 dana vlast Republike Srpske uspjela je da na ulice izvede nezadovoljne i ljute građane u Banjaluci, Prijedoru, Novom Gradu, Gradišci, Bijeljini, Istočnom Sarajevu, Trebinju, Sarajevu, Mostaru, Zenici, Tuzli, Bihaću.

Ni opozicija u Republici Srpskoj ovo ne bi uspjela.

Za 56 dana protesta mogli smo čuti još mnogo tužnih priča roditelja kojima su pod čudnim okolnostima stradala djeca, čudnim istragama i još čudnijim sudskim presudama.

Povjerenje tužilaštva i sudove smo davno izgubili.

Za 56 dana vidjeli smo koliko je blog moćno oružje kada klasični mediji ćute.

Vasković je postao regionalna zvijezda, a o smrti Davida Dragičevića pišu i svjetski mediji.

Predsjedniče Dodik, ovi protesti nisu ni nalik onim protestima za „Picin park“ iz 2012. godine, a na tim izborima ste, samo u Banjaluci, izgubili nešto manje od 10 000 glasova. Tada vas je od propasti spasio Stevandić.  Ovdje je mnogo više nezadovoljstva, prkosa, odlučnosti i želje za istinom i pravdom, nego što vi možete da zamislite.

U pamet se!!!

 

(Frontal.ba, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

(983)

Ko savjetuje Dodika o Davidovoj smrti: SNSD pokazao da u svojim redovima ima psihopate kojima ni smrt mladića nije sveta

About The Author
-