KO JE OVAJ TIP, OSIM ŠTO JE, NAVODNO, DODIKOV KUM: Veljko Vukelić ponovo kroji vlast u…

Banjoj Luci?!

 

 

U Banjoj Luci jutros je u restoranu “Integra” na 14. spratu u zgradi Vlade RS-a ponovo viđen kontroverzni biznismen iz Srbije Veljko Vukelić, za koga se tvrdi da je siva eminencija, koja okuplja i drži na oku ljude iz vlasti.

 

 

SVI NJEGOVI KUMOVI – PRAVDA – ISTINA

 

 

Vukelić je u prijateljskim, a neki tvrde i u kumovskim vezama s liderom SNSD-a Miloradom Dodikom i vrlo često je u Banjoj Luci i važi za sivu eminenciju vlasti u RS-u.

 

 

Kakvim poslovima se bavi u Banjoj Luci i zbog čega često boravi u RS-u, javnosti nije poznato, ali prema nezvaničnim izvorima, on je jedan od ključnih Dodikovih ljudi od povjerenja, kod koga su često ministri, načelnici i direktori javnih preduzeća.

 

 

 

 

Vukelić je jutros viđen u društvu s Goranom Selakom, predsjednikom SPS-a, koji je u Dodikovoj nemilosti od lokalnih izbora.

 

 

Da li pokušava da ga ponovo vrati u okrilje vlasti, nije poznato, ali kako nezvanični izvori tvrde, Vukelić je imao sastanke i sa predsjednikom SP-a Petrom Đokićem i bivšim poslanikom DNS-a Darkom Banjcem, koji pravi novu partiju, kao i s Nedeljkom Elekom.

 

 

Da li će se sastati i s kumom, čiji kabinet se nalazi u zgradi gdje je i restoran “Integra”, i šta su razlozi Vukelićevih čestih posjeta Banjoj Luci, nije poznato, prenosi BN TV, ali se naslućuje da su u pitanju neki zajednički poslovni ili politički poslovi.

 

 

(BN)

(18)

KO JE OVAJ TIP, OSIM ŠTO JE, NAVODNO, DODIKOV KUM: Veljko Vukelić ponovo kroji vlast u…

About The Author
-