KLUPKO SE ODMOTAVA: Davor objavio sporni snimak…

Članovi grupe Pravda za Davida i građani koji ih podržavaju okupili su se 116. dan zaredom na Trgu Krajine u Banjaluci. Cilj je isti – istina i pravda u vezi sa ubistvom dvadesetjednogodišnjeg Davida Dragičevića.

 

Davor Dragičević objavio je snimak na Trgu Krajine u Banjaluci prema kome su pripadnici MUP- a Srpske utvrdili da je ubijeni David pojeo burek 18. marta. Davor Dragičević poručuje da to nije njegov sin.

Neistine koje pokušavaju da se nametnu građanima ostaju samo neistine. A klupko u vezi sa ubistvom Davida Dragičevića se odmotava – poručeno je sa Trga Krajine.

– Je li ovo Vrećo na snimku David Dragičević?!- galamio je Davor u nekoliko navrata te pozvao sve da vide.

– Šta ja sad da kažem i kome?!Ćutim do kraja, samo vi napravite svoj montirani proces. Ja neću čekati kao Muriz Memić dvije i po godine. Zločinci i ubice nikada više nećemo biti komšije. Idemo do kraja! – ponovio je ogorčeni otac mladića čije okolnosti smrti nisu utvrđene ni gotovo četiri mjeseca od pronalaska beživotnog tijela.

Pjesmu „Klinac u getu“ ponovo su otpjevali svi, od najmlađih do onih najstarijih građana koji su došli na “Davidov trg”.

– Lukaču, Milorade, David nema ujaka. Ćeraniću ološe, gnjido. Dođite na trg – pozvao je Davor i dodao.

– Da se nismo okupili 24. marta bila bi još jedna konferencija na kojoj bi ocrnili Davida. To je moje dijete i ne dam ga nikome – rekao je Davor .”

“Šta se dešavalo prije tri, četiri godine u kući Rađena?! Reći ćemo i to”, zaprijetio je Davor.

Dodao je kako će se reći istina za svu djecu. Pozvao je ljude da se ne boje, jer nemaju čega.

– Je li treba da nam ubijaju djecu? – upitao je Davor.

 

alt

(3968)

KLUPKO SE ODMOTAVA: Davor objavio sporni snimak…

About The Author
-