KAD JE FIKRET REKLAMIRAO STANOVE, A DRŽAVA SE VALJALA OD SMIJEHA: “S komšinicom Timom možeš razgovarati preko onog… kako ga oni zovu, interfona”

Ovaj glumački i reklamni blam odmah je izazvao salve smijeha i urnebesnih komentara na društvenim mrežama, da bi firma suočivši se s neviđenom brukom svega nekoliko sati nakon objavljivanja skinula reklamu sa svog YT kanala.

 

 

 

Fikret Hodžić, uistinu je svestran momak. Iako vrlo mlad, već ga znamo kao tv voditelja s govornim manama i vrlinama, pisca, preprodavača majica s motivima genocida u Srebrenici i jedinstveno poduzetničko u svijetu sposobno stvoriti firmu koja je istovremeno kvalificirana i da sadi maline i da preko stranačkih talova uvozi respiratore.

 

 

No tu ne staje svestranost mladog Fikreta, pa se svojevremeno okušao i u glumačkim vodama.

 

 

Tako je 2017. sa svojom suprugom Ševalom snimio reklamu za stanove kompleksa Sarajevo Waves na Ilidži. Ova nedotupova reklama u tradiciji mahalsko-seoskih emisija na kojima je ispekao zanat, osim što je uspjela prekršiti sva moguća pravila marketinga (tako da u čitave 2:30 minute famozne stanove koji se prodaju gotovo nismo ni vidjeli), postala je hit upravo zahvaljujući nesvakidašnjem nastupu glavnog protagonist Fikreta i njegove supruge – i to nesvakidašnjem u smislu da se njegov glumački nastup u ovom spotu mogao uporediti jedino sa kultnim uratcima tipa “Doš'o dedo iz Njemačke” iz “Brezawood” produkcije.

 

 

Ovaj glumački i reklamni blam odmah je izazvao salve smijeha i urnebesnih komentara na društvenim mrežama, da bi firma koja je preko Fikreta pokušavala reklamirati stanove, suočivši se s neviđenom brukom, svega nekoliko sati nakon objavljivanja skinula reklamu sa svog YT kanala.

 

 

Na svu sreću internet pamti, pa se u nastavku možete podsjetiti kako to izgleda kada svestrani voditelj, pisac i malinar koji trguje respiratorima snima reklame.

 

 

(SB)

(1330)

KAD JE FIKRET REKLAMIRAO STANOVE, A DRŽAVA SE VALJALA OD SMIJEHA: “S komšinicom Timom možeš razgovarati preko onog… kako ga oni zovu, interfona”

About The Author
-