“JAUKAO SAM, KAŠLJEM OD JANUARA”: Đorđe David otkrio gdje se zarazio koronom, a i šta mu je REKLA DJEVOJKA S KOJOM IMA DIJETE!

Poznati roker Đorđe David se nalazi u Klinici za infektivne i tropske bolesti Kliničkog centra Srbije, gdje je hospitalizovan zbog upale pluća, ali i povišene temperature.

 

 

On je saopštio da ima koronavirus, a sada je otkrio kako je sve počelo i kakve je simptome imao.

 

 

– Pokušavam da shvatim kako sam dobio ovaj virus, a onda se setim da sam se ponašao primitivno, dok je sve brujalo o tome. Mislio sam da sam do te mjere jak, da ne može jedan virus da me upropasti. Kašljem od januara periodično i vrlo ozbiljno – priča on i otkriva kada misli da ga je virus zahvatio.

 

 

326018-slika-f

 

 

– Prošao sam 2000 kilometara od 11. do 14. kroz Makedoniju, pa Srbiju, gdje sam bio u kontaktu sa ljudima. Sada kada vrtim film, shvatam da sam sa najmanje 500 ljudi bio u kontaktu tih dana. Slikao se, upoznavao… Nisam razmišljao da to može da mi se desi. Poslije, kada sam došao u Srbiju, Ana, djevojka sa kojom imam dijete, rekla mi je da više ne mogu da viđam nju i dijete u stanu, već samo ispred zgrade. Opomenula me je već tada zašto ne shvatam ozbiljno cijelu situaciju i hvala Bogu da je to tako uradila – govori on.

 

 

djordje

 

 

Simptomi su počeli malo po njegovom povratku.

 

 

– Uz suhi kašalj koji me je pratio, 18. i 19. marta sam vozio biciklu preko 40 kilometara, baš kao što to sada rade ovi koji neće da sjede kod kuće. Završio sam u krevetu. Sutradan je krenulo sa blagom vrtoglavicom. Noć između 23. i 24. doživio sam, biću slikovit, nevidljivog neprijatelja koji mi pušta električnu energiju kod organizam. Od glave do pete kao da mi je struja kroz organizam išla. Trčao sam kroz stan i jaukao, tuširao se po par puta. Temperaturu sam imao 38, već ujutru sam imao 39, 4 i odmah sam otišao na infektivnu kliniku i dalje se desilo šta se desilo – ispričao je on.

Izvor: Informer.rs

(4949)

“JAUKAO SAM, KAŠLJEM OD JANUARA”: Đorđe David otkrio gdje se zarazio koronom, a i šta mu je REKLA DJEVOJKA S KOJOM IMA DIJETE!

| Foto/Video, Magazin, Slider, Vijesti |
About The Author
-