IVICA PULJIĆ, IZ WASHINGTONA: Bakir Izetbegović može sve potvrditi, ako neće – evo dokaza

Ne stišavaju se reakcije nakon 27. godišnjice obilježavanja vojno redarstvene akcije „Oluja“ u Hrvatskoj i tvrdnji kako Hrvatska vojska nije oslobađala dijelove Bosne i Hercegovine.

 

 

Nakon burnih reakcija i optužbi sa svih strana, čuveni bosanskohecegovački novinar i dopisnik Al Jazeere iz Washingtona Ivica Puljić poslao je poruku na društvenim mrežama onima koji tvrde kako HV i HVO nisu sudjelovali u oslobađanjima dijelova Bosne i Hercegovine.

 

 

Puljić je uz poruku objavio i video kojim potkrepljuje sve.

 

 

„Za sve one koji tvrde da Hrvatska vojska i HVO nisu sudjelovali u oslobađanju dijelova zapadne i središnje Bosne i Hercegovine 1995.godine”, poručio je Puljić.

 

 

BIHAĆ

 

 

 

SANSKI MOST

 

 

 

 

MRKONJIĆ GRAD

 

 

 

 

BANJA LUKA

 

 

 

-11.02.2011.godine u New Yorku je održan panel o BiH kojeg je vodio bivši američki predsjednik Bill Clinton. Na njemu se govorilo i o ofenzivi Hrvatske vojske Oluja i njenom značaju za Bihać. O tome je govorio Peter Galbraith na početku 48.minute panela:

 

 

General Wesley Clark je govorio zašto je zaustavljena hrvatsko-bosanska ofenziva na Banju Luku. Idite na 59 minutu video materijala. Na panelu je bio i Bakir Izetbegović, koji može sve to potvrditi. Ako hoće: Ako neće evo vam video materijala i dokaza, poručio je Puljić.

 

 

Video pogledajte OVDJE.

 

(SB)

(3223)

IVICA PULJIĆ, IZ WASHINGTONA: Bakir Izetbegović može sve potvrditi, ako neće – evo dokaza

About The Author
-