IVICA DAČIĆ PORUČIO: “Srbija se neće miješati u unutrašnja pitanja Crne Gore, ali ŽALOSNO BI BILO DA VLAST u Podgorici PADNE ZBOG…

SREBRENICE…

 

 

Predsjednik Vlade Crne Gore Zdravko Krivokapić zatražio je ostavku i pokrenuo postupak smjene ministra pravde Vladimira Leposavića zbog njegove izjave da će priznati da je u Srebrenici počinjen genocid kada se to nedvosmisleno utvrdi.

 

 

Predsjednik Skupštine Srbije Ivica Dačić izjavio je da se Srbija neće miješati u unutrašnja pitanja Crne Gore i naglasio da bi bilo žalosno da vlast u Podgorici padne zbog toga kako neko ocjenjuje događaje u Srebrenici, javlja Srna.

 

 

Komentarišući pokretanje postupka za smjenu ministra pravde Crne Gore Vladimira Leposavića zbog njegovog stava o događajima u Srebrenici, Dačić je naglasio da je Srbiji važno da se očuva politička stabilnost u regionu.

 

– Važno nam je da pružimo ruku novim vlastima za normalizaciju odnosa sa Crnom Gorom, a za to je potrebno da vlast bude stabilna – rekao je Dačić za Televiziju “Pink”.

 

Predsjednik Vlade Crne Gore Zdravko Krivokapić zatražio je ostavku i pokrenuo postupak smjene ministra pravde Vladimira Leposavića zbog njegove izjave da će priznati da je u Srebrenici počinjen genocid kada se to nedvosmisleno utvrdi i osporio legitimitet Suda u Haagu.

 

IVICA DAČIĆ PORUČIO: “Srbija se neće miješati u unutrašnja pitanja Crne Gore, ali ŽALOSNO BI BILO DA VLAST u Podgorici PADNE ZBOG…

| Slider, Šokantno, Vijesti, Zanimljivosti |
About The Author
-