ISPUNILA MU SE ŽELJA: Maleni Ljuba upoznao Sašu Kovačevića, pjevač oduševljen čudom od djeteta, ODVEO GA U SVOJ DOM!

Talentovana i najmlađa Pinkova zvezdica koja je preko noći osvojila region, maleni Ljuba Stanković, posjetio je dan ranije redakciju jednog medija, a u intervjuu je otkrio i kog pjevača bi najviše volio da upozna. Maleni, ali ne i malo šarmantni Ljuba otkrio je da su mu svi članovi žirija dragi, ali da mu je najveća želja da upozna Sašu Kovačevića. I, evo… Što je poželio, a sada mu se to i ostvarilo!

 

 

Ljubina željica se ispunila dan kasnije, pa je mališan uživao u Sašinom društvu, isto koliko i Saša u njegovom.

 

– Oduševljen sam energijom, emocijom i vaspitanjem ovog mladog i divnog momčića! Proveli smo prelijepo popodne i mogu poželjeti svu sreću malom Ljubi i njegovoj preslatkoj sestrici kako u daljem takmičenju, tako i u budućoj karijeri! Veliko poštovanje roditeljima ove divne dječice – oduševljen je bio Saša, a sliku sa malim Ljubom objavio je na Instagramu.

 

Saša je Ljubu ugostio u svom domu, a njihov susret je sudeći po fotografijama bio pun emocija. I maleni Ljuba je neke od momenata podijelio sa svojim fanovima uz sljedeću poruku:

 

– Zaista se zahvaljujemo od srca Saši ja, moja seka i moji roditelji što nam je ispunio našu veliku želju i što je odvojio svoje dragocijeno vrijeme da provede sa nama! Takođe se zahvaljujemo od srca cijeloj porodici Saše Kovačevića na prelijepom gostoprimstvu i predivnom druženju! Volim vas puno!

 

Pogledajte fotografije:

 

(Telegraf.rs)

 

(383)

ISPUNILA MU SE ŽELJA: Maleni Ljuba upoznao Sašu Kovačevića, pjevač oduševljen čudom od djeteta, ODVEO GA U SVOJ DOM!

| Foto/Video, Magazin, Slider, Zabava, Zanimljivosti |
About The Author
-