Iranski poslušnik Fuad Kasumović nudi SDA da zajedno udare na Radončića

Njegov propali projekt, u kome je u vrhove lista stavio sebe i svoju suprugu Mersiju, koja se lažno predstavljala kao doktor medicinskih nauka, sigurno klizi ka propasti.

 

 

Portal Slobodna Bosna, više nego blizak Stranci demokratske akcije (SDA), danas je raskrinkao mizernog i dvoličnog iranskog poslušnika Fuada Kasumovića.

 

U tekstu SB koji prenosimo u cijelosti jasno se može vidjeti kako Kasumović dvadesetak dana do izbora svoje usluge nudi SDA u želji da zajedno udare na Fahrudina Radončića, lidera SBB-a, i onemoguće da ova stranka postane kičma vlasti nakon 7. oktobra. Kompletan tekst pročitajte u nastavku.

 

– Koliko je Fuad Kasumović očajan nakon izvještaja s terena o stanju njegove patuljaste stranke Nezavisni blok, pokazuje i pokušaj uspostavljanja bilo kakvog kontakta sa strankom iz koje je istjeran. SDA, koja suvereno vlada Zeničko-dobojskim kantonom dovela je do očaja ovog ublehaša koji nije ispunio ni jedno predizborno obećanje.

 

Ali je zato uspio da Zenicu uvežu sa Iranom i terorizmom, a uspio je i da preduzeća bezglavo napuštaju Zenicu i zatvaraju pogone. Također je poklonio kladioničarima komunalne takse, koje je Ustavni sud poništio nakon njegove neustavne odluke o istim. Zaposlio je svoju suprugu na mjesto direktorice JU KZZMR u kvoti SBB te joj u nekoliko navrata dodjeljivao novčanu pomoć iz budžeta grada.

 

U prepisci koju ekskluzivno donosimo, vidi se kako očajni Kasumović moli visokopozicioniranog dužnosnika SDA u Zeničko-dobojskom kantonu (ime poznato redakciji), da mu uspostavi vezu sa Sarajlićem (Asimom, op.SB, potpredsjednikom SDA) kako bi s njim dogovorio vlast poslije izbora!

 

Nakon što je kampanju za gradonačelnika Zenice i dvije godine propalog mandata zasnovao na bjesomučnim i suludim prozivkama SDA, Kasumović sada ponizno moli da se uspostavi kontakt sa vrhom SDA.

 

Njegov propali projekat u kome je u vrhove lista stavio sebe i svoju suprugu Mersiju, koja se lažno predstavljala kao doktor medicinskih nauka, sigurno klizi ka propasti, jer mu i dojučerašnji najvjerniji saradnici okreću leđa i nude saradnju SDA-u na terenu.

 

Nakon što je na svojoj Facebook stranici Fuad Kasumović objavio SMS prepisku koju je vodio sa direktorom Poreske uprave Zenica Sabahudinom Ibrahimagićem, ne vidimo razloga da čitaoce i birače ne upoznamo i sa njegovom prepiskom prema visokom dužnosniku SDA, piše Slobodna Bosna.

 

(204)

Iranski poslušnik Fuad Kasumović nudi SDA da zajedno udare na Radončića

| Bosna i Hercegovina, Foto/Video, Skandal, Slider, Vijesti |
About The Author
-