Hrvatske glumice brutalno isprozivale Thompsona nakon dočeka fudbalera u Zagrebu!

Hrvatska glumica Nataša Janjić jedna je od retkih hrvatskih zvijezda koja na društvenim mrežama nije previše komentarisala Mundijal u Rusiji, iako je navijala, ali čini se kako ju je jedan detalj s dočeka na Trgu Bana Jelačića itekako izbacio iz takta pa je odlučila da to okači na društvene mreže.

 

Naime, glumici nikako se nije svidjelo što se Marko Perković Thompson družio sa Vatrenima pa je objavila ovo: – Mi volimo us**t pred kraj. Takvi smo. Neopisivo.

 

Požalila se i kako su nestali stihovi “Večeras je naša fešta”, “Mi smo prvaci”  zatim “Ovo će biti dobra noć predosjećam”, a s njom su se složile i brojne druge glumice.

 

 

– Ma kad je već morao pjevati, makar da sluha ima – napisala je Tijana Lazović, a Jelena Veljača je dodala: – Ja sam malo u šoku koliko je on off tune.

 

 

Ipak, najbrutalniji komentar napisala je Ivana Runjić, kćerka pokojnog kompozitor Zdenka Runjića: – A nekad mu se i plaćalo da ne pjeva- zaključila je.

 

I glumica Lana Barić nije bila zadovoljna nastupom jednog od omiljenog pjevača Vatrenih: –  Šteta. Malo je falilo da pobijedimo i u dočeku, ali protivnik je bio jači.

(1664)

Hrvatske glumice brutalno isprozivale Thompsona nakon dočeka fudbalera u Zagrebu!

| Foto/Video, Slider, Sport, Vijesti |
About The Author
-