Hercegovina zavijena u crno: Ovo je porodica koja je stradala u teškoj saobraćajnoj nesreći kod Mostara

Autor: Raport.ba

 

 

U stravičnoj saobraćajnoj nesreći o kojoj od jutros izvještavaju mediji u regionu, poginuli su članovi porodice Krstić iz Mostara, Marijana i Boris, te njihov maloljetni sin Roberto.

 

 

Foto: G. Š./Klix.ba

 

 

Na Facebook stranici HDZ-a BiH TO-a Ortiješ objavljena je obavijest o smrti njihove članice Marijane Krstić, koja je sa suprugom i devetogodišnjim sinom poginula u teškoj saobraćajnoj nesreći kod Bunskih kanala nedaleko od Mostara.

 

 

“S neizmjernom tugom i boli javljamo da je tragično preminula naša članica Marijana Krstić zajedno sa svojim suprugom i sinom”, stoji, između ostalog, u objavi.

 

 

Automobil koji je učestvovao u saobraćajnoj nesreći

 

 

Četiri osobe su smrtno stradale, među kojima je jedno dijete, a još četiri osobe teško su povrijeđene u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila sinoć oko 20 sati na magistralnoj cesti M-17 u mjestu Buna – Zaton u blizini Bunskih kanala. Poginuli su B. K. (35), M. K. (34) i R. K. (9), koji su se nalazili u automobilu Renault Scenic, te M. P. (46) iz automobila BMW X5. Svi su s područja Mostara i okolice. Stradali iz automobila Renault su članovi porodice, a riječ je o bračnom paru i djetetu. U automobilu s njima bila je i trogodišnja djevojčica koja je noćas hitno operirana u Sveučilišnoj kliničkoj bolnici Mostar i trenutno je na Odjelu za anesteziju, reanimaciju i intenzivno liječenje.

 

 

Foto: G. Š./Klix.ba

 

 

Teške tjelesne povrede zadobile su osobe i iz drugih dvaju automobila marke BMW i Mercedes. Uviđaj koji su obavili pripadnici Policijske uprave Mostar pod rukovodstvom dežurnog tužitelja trajao je više od pet sati, a saobraćaj je za to vrijeme na ovoj dionici magistralne ceste bio u potpunosti obustavljen.

 

 

Ministarstvo unutrašnjih poslova HNK oglasilo se o stravičnoj nesreći koja je zavila u crno Mostar i cijelu Hercegovinu.

 

 

(303)

Hercegovina zavijena u crno: Ovo je porodica koja je stradala u teškoj saobraćajnoj nesreći kod Mostara

About The Author
-