HAYAT.BA VAM DONOSI JEDNU OD NAJLUĐIH ‘VOŽNJI’ NA SKIJAMA: ALEM BEŠLIJA SE ‘ZAKAČIO’ ZA AUTOMOBIL

Društvenim mrežama kruži snimak hrabrog skijaša koji na nevjerovatan način pokazuje ne samo koliko je stabilan na skijama, već i da ima itekako puno hrabrosti na čemu mu treba čestitati.

 

 

Skijaš je odlučio pokazati da ne treba imati straha za stvari koje čovjek voli… pa makar one neki smatrali „luđačkim“. Na oba snimka konopac je zavezan za automobil. I počinje avantura…

 

I ne baš malom brzinom njegov prijatelj po velikom snijegu upravlja automobilom, a on ga prati držeći se za konopas. Drugi snimak je još nevjerovatniji. Ovoga puta jednom rukom drži konopac, a drugom mobitel i snima svaki detalj.

 

Uspjeli smo došli do aktera ove nesvakidašnje snježne avanture. Javio nam se Alem Bešlija, inače folk pjevač koji živi i radi u Hrvatskoj. Oba snimka nastala su, priča nam, u Kruševu kod Olova.

 

Alem priča za Hayat.ba kako je poslije novogodišnjih nastupa došao u svoju voljenu Bosnu i, kako dugačije ako ne na skijama, malo se opustio na rodnom terenu.

 

– Kad god imam slobodnbog vremena dođem u rodni kraj i tu se najbolje odmorim. Tako je i poslije brojnih nastupa koje sam imao u decembru, novogodišnjih… Odmalena volim skijanje pa i ovakve „gluporije“ na snijegu mi nisu strane. Imao sam ja i puno „luđih“ snimaka. Bolje da vam ih ne pokazujem – kroz smijeh govori Bešlija.

 

Kako ga čekaju nova gostovanja, morao je prekinuti odmor. Ali vraća se za dvije-tri sedmice i, kako reče, jedva čeka da se ponovo provoza na ovakav način u okolini Olova ali i na Bjelašnici, bh. ljepoticu, koju godišnje više puta posjećuje.

 

– Eto, ne samo da sam dobar u poslu odnosno pjevanju, već mi na ovakvom skijanju i poznati skijaši mogu pozavidjeti – samouvjereno govori Alem.

 

Izvor: Hayat.ba

(176)

HAYAT.BA VAM DONOSI JEDNU OD NAJLUĐIH ‘VOŽNJI’ NA SKIJAMA: ALEM BEŠLIJA SE ‘ZAKAČIO’ ZA AUTOMOBIL

| Foto/Video, Slider, Zabava |
About The Author
-