Haris Džinović ljut zbog kćerkinog ljubavnog izbora! Jedva je istrpio Đininu vezu s nogometašem, a sada je potpuno pobijesnio

Autor: Raport.ba

 

 

Poznati pjevač Haris Džinović navodno je bijesan otkad je saznao da se njegova kći Đina viđa s Mihajlom Veruovićem Vojažom.

 

 

 

 

Vojaž je beogradski muzičar, popularni izvođač trap glazbe, koji je slavu stekao saradnjama s pjevačicom Breskvicom na pjesmama “Vrati me”, “Budi tu”, “Koraci u noći”, a fanovi su ih pomno pratili, jer su bili i u trogodišnjoj vezi.

 

 

 

 

 

 

I Vojažu bi, kako navodi Blic, bilo u interesu da ga se doživljava kao slobodnog momka, zbog velikog broja tinejdžerica koje su njegovi najveći fanovi.

 

 

 

 

“Otkad su se pojavile njihove fotografije sa Gardoša, Vojaž i Đina su baš u problemu. Nije im jasno kako ih je neko uspio snimiti, kad su jako vodili računa da ih neko ne vidi. Ali ljubav se ne može sakriti…”

 

 

Zato su se dogovorili da ne priznaju vezu i da i dalje tvrde da su samo prijatelji. Ipak, u kući Džinovića je nastala prava drama kad je Haris saznao da mu se kći zabavlja s mladim pjevačem. Žestoko ju je iskritizirao i tražio da to odmah prestane.

 

 

 

 

Pravdala se da to nije istina, ali on joj nije povjerovao. Rekao joj je da mu je sad jasno zašto nije željela otputovati s majkom na Azurnu obalu na ljetovanje, a uvijek bi ranije išla, nego je htjela ostati u Beogradu.

 

 

On je jedva prihvatio i Đininog bivšeg dečka, nogometaša Andreja Đurića, ne sviđa mu se da je s javnom osobom, to javno eksponiranje veze.

 

 

Zato je Vojaž i rekao da im priče o njima stvaraju probleme, jer oni imaju porodice i prezimena koje stoje iza njih i čiji obraz moraju sačuvati – prenosi Blic.

 

 

(999)

Haris Džinović ljut zbog kćerkinog ljubavnog izbora! Jedva je istrpio Đininu vezu s nogometašem, a sada je potpuno pobijesnio

| Foto/Video, Skandal, Slider, Vijesti |
About The Author
-