EPOHALNI IZUM – AUTOMOBIL BEZ TROŠKOVA: Izmislio prvi električni automobil na svijetu KOJEM NE TREBA…

Čovek iz Zimbabvea je izmislio prvi električni automobil na svetu koji nikada ne mora da se zaustavi kako bi se napunio, čime je zabrinuo rukovodioce u Tesli.

 

Usled potpunog ćutanja u medijima, Sangulani Čikumbutso je predstavio prvi automobil na električni pogon i hibridni helikopter koji se napajaju preko elektromagnetnih talasa i radio frekvencija.

 

Kako njegov internet sajt objašnjava:

“Otkrivajući neotkrivenu supstancu (skrivenu od strane industrije) radio talasnim dužinama, “eco-friendly“ generator ima kapacitet da kanališe generisanu energiju u funkciju električne energije. Njegova tvrdnja je da je on pomerio ranija pravila o očuvanju energije koja se generalno shvata kao ekvivalentni pomak iz jedne forme u drugu, proglašavajući da ova vrsta “otkrića“ pokazuje primenu osnovnih pakovanja gel baterija u seriji od 220 volti generišući veću proizvodnju električne energije (500.000 vati). Nismo sigurni kako bi se ta tvrdnja mogla ublažiti, zato želimo da u nekoj diskusionoj komisiji istraživači izlože ove izjave testiranju.“

Ovo bi nekima mogle biti stare vesti. Mediji iz Zimbabvea su emitovale tu priču, i to jedan od afričkih informativnih lidera SABC Digital News.

Mislili biste da bi električni automobil koji ne zahteva punjenje, i u suštini se može kretati tokom neodređenog vremena (sve dok su njegovi delovi netaknuti), bio ogromna vest. Ali nije, i izgleda da takve tehnologije nikad i nisu.

Pa šta se sada dešava? Prema rečima Zambian Observer,

“Američka vlada je produktivnom pronlazaču iz Zimbabvea Maksvelu Čikumbutsou dala novu kuću u svojoj gusto naseljenoj državi Kaliforniji. Čikumbutso je osnivač Saith Holdings Inc. pod kojim je objavio naslove o svojim serijskim inovacijama koje uključuju prvi zeleni generator u svetu koji može proizvesti električnu energiju koristeći radio frekvencije, automobil na električni pogon koji ne troši gorivo, helikopter i još mnogo toga.“

 

 

“Trenutno on živi u Kalifoniji. Zašto su to uradili? Da li je to zato što su naišli na revolucionara sa moći da promeni svet, ili je to zato što oni žele da blizu kuće zadrže ono što ugrožava njihov čitav geoplitički okvir, kako bi mogli motriti na to i kontrolisati ga? Ko zna. Ali uvek je važno ispitati namere vlade.“

“Kada sam pročitao članak u Zambian Observer, zajedno sa činjenicom da je američka vlada odmah pokazala interesovanje za priču koja nije dobila nikakav publicitet, pomislio sam na Stena Majera, drugu osobu koja je zapravo izmislila automobil sa pogonom na vodu, kom je takođe posvećeno veoma malo pažnje kada je reč o vestima dostupnim masama. Danas je to prilično poznata priča zbog masovne svesti koja se razvila oko te priče. Stenov pronalazak je vrlo kratko dobio prostor lokalnoj novinskoj stanici u Ohaju.“

“Prema emisiji koja je emitovana pre nekoliko decenija, Pentagon je poslao pukovnika da proveri tu tehnologiju… – “Nedavno smo poslali naučnu delegaciju da bismo svedočili Stenovom radu.. i oni su se vratili rekavši da je to jedan od najvažnijih izuma ovog veka“ (Leonard Holihan, iz Istraživački institut za naprednu energiju).

Ali, Stenov izum nikada nije pušten u masovnu proizvodnju. Moćni ljudi su sve zaustavili jer imaju akcije u nafti a ne u Stenovom izumu. Šta će biti sa ovim izumom videćemo već, ukoliko inovator iz Zimbabvea pod nekim čudnim okolnostima ne izgubi glavu.

 

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Webtribune.rs

(462)

EPOHALNI IZUM – AUTOMOBIL BEZ TROŠKOVA: Izmislio prvi električni automobil na svijetu KOJEM NE TREBA…

| Foto/Video, Slider, Tehnologija, Vijesti |
About The Author
-