DULE SAVIĆ ODRŽAO LEKCIJU VUČIĆEVOJ TELEVIZIJI: “Dovodite na TV ku…, starlete, pedere, budale, majmune… i plaćate ih”

“Da bi se pojavio na televiziji u onoj državi, trebalo je da zaslužiš, da imaš neko djelo iza sebe”, kazao je Savić

 

 

Dule Savić, veliko ime Crvene zvezde, kod Jovane Jeremić održao je predavanje i režimskoj televiziji – fabrici laži, i nazovi novinarki, koja vodi nekakav Jutarnji program., piše Direktno.rs.

 

 

Njegova lekcija se zapravo generalno odnosila na današnje nesrećno tabloidno i rijaliti novinarstvo gdje je lider upravo televizija na kojoj je gostovao.

 

 

“Umjesto da se piše i pravi emisija o našim najpametnijim djevojčicama i dječacima iz Matematičke gimnazije, iz sfere umjetnosti… Imate sjajnu djecu koja sviraju na svjetskom nivou, koja se bave sportom, kulturorm, vi pišete o telefonima, prostitkuma, kurvama, pravite emisije…”, grmio je Dule Savić

 

 

Onda ga prekida voditeljka riječima: “Moramo da pišemo o tome, oni su u sprezi sa kriminalom.. Nije to u superlativu, to je goruća tema”.

 

 

Čekajte, ne morate, Jovana, ne može da postoji pornografija koja se zove rijaliti na televiziji. Ne smije da se piše o tome. Takvi ne zaslužuju. Da bi se pojavio na televiziji u onoj državi, trebalo je da zaslužiš, da imaš neko djelo iza sebe. Sad ako si kurva, peder, lezbejka, prostitutka, majmun, budala, ti dobiješ 2 sata i još ti plate. I onda pravite takvu državu i čudite se što se djeca po školama biju, a klinke od 14, 15 godina se prostituišu…”, objasnio je Savić

 

 

POGLEDAJTE VIDEO:

 

 

(SB)

(4301)

DULE SAVIĆ ODRŽAO LEKCIJU VUČIĆEVOJ TELEVIZIJI: “Dovodite na TV ku…, starlete, pedere, budale, majmune… i plaćate ih”

| Foto/Video, Slider, Vijesti |
About The Author
-