DRAMATIČNO SAOPĆENJE KOALICIJE URA: “Kriminalni klan želi ugroziti život Dritana Abazovića!”

“Imamo informaciju da regionalni kriminalni klan želi da ugrozi život lidera GP URA Dritana Abazovića”, kazao je izvršni direktor GP URA Zoran Mikić na današnjoj pres-konferenciji.

 

 

“U sve to je uključen državljanin Crne Gore. Agencije preduzimaju operativne aktivnosti i provjeravaju ove aktivnosti. Ne želimo da dižemo paniku, ali poručujemo da, ukoliko se Abazoviću i njegovoj porodici nešto desi u narednom periodu, direktnu odgovornost snosiće Veselin Veljović. Nijedan kriminalni klan neće biti jači od Crne Gore i njenih institucija. Svaki pokušaj biće oštro sankcionisan”, kazao je Mikić.

 

 

 

Ponovio je i da su od više nezavisnih izvora koji nisu povezani jedni s drugima, dobili iste informacije i to je, naveo je on, razlog zašto je ozbiljnost ovih prijetnji veća nego do sada.

 

 

Mikić je naglasio da se ne radi o klanovima koji potječu iz Crne Gore, riječ je o regionalnom klanu.

 

 

Upitan da li u GP URA postoje podjele oko podrške novoj Vladi, Konatar je kazao da imaju različita mišljenja, ali da je podrška vladi gotovo jedinstvena.

 

 

“URA je prva politička organizacija koja je na svojim organima skoro jednoglasno dala podršku formiranju nove ekspertske Vlade.

 

 

To dovoljno govori. Mi imamo različita mišljenja i ta mišljenja demokratski sučeljavamo na organima partije”, ocijenio je Konatar.

 

(SB)

DRAMATIČNO SAOPĆENJE KOALICIJE URA: “Kriminalni klan želi ugroziti život Dritana Abazovića!”

| Skandal, Slider, Vijesti |
About The Author
-