Drama i dalje trese kraljevsku porodicu, Charles kategorično: ‘Meghan nije dobrodošla’

Glasnogovornik Harryja i Meghan potvrdio da će ona ostati u Londonu.

 

 

Princ Harry primijećen je kako se ukrcava u avion iz Škotske dan nakon bakine smrti, nakon što mu je kralj Charles navodno rekao da “nije u redu” da Meghan Markle vidi kraljicu prije njene smrti.

 

 

Vojvoda od Sussexa bio je prvi član kraljevske porodice koji je napustio Balmoral nakon smrti 96-godišnje kraljice Elizabete II, nakon što tragično nije mogao stići u Aberdeenshire na vrijeme da se oprosti prije nego što je ona umrla u četvrtak.

 

 

Osoblje aerodroma u petak je uhvatilo vojvodu dok ga je u 10:20 ujutro pratilo na let “British Airwaysa” za London.

 

 

Pretpostavlja se da se sada vratio u Frogmore Cottage u Windsoru gdje se očekuje da će ostati do kraljičinog državnog sprovoda u Westminsterskoj opatiji, koji će se vjerovatno održati 19. septembra.

 

 

– Charles je rekao Harryju da nije ispravno ni prikladno da Meghan bude u Balmoralu u tako duboko tužno vrijeme – rekao je izvor za “The Sun”.

 

 

Izvor je dodao da je kralj želio da samo uža porodica bude uz kraljicu.

 

 

– Naglašeno mu je da Kate ne ide i da bi broj ljudi zaista trebao biti ograničen na najužu porodicu. Charles je vrlo, vrlo jasno rekao da Meghan neće biti dobrodošla – navodi izvor.

 

 

Dok se prvo vjerovalo da će bivša glumica biti uz supruga u Škotskoj, glasnogovornik para je pojasnio da će ona ostati u Londonu.

 

(DEPO PORTAL/am)

(595)

Drama i dalje trese kraljevsku porodicu, Charles kategorično: ‘Meghan nije dobrodošla’

| Slider, Šokantno, Vijesti |
About The Author
-